MetallicGR

Πιο εύκολη αναβάθμιση στα Windows 10 υπόσχεται η Microsoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιο εύκολη αναβάθμιση στα Windows 10 υπόσχεται η Microsoft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft κάνει την αναβάθμιση από ένα παλιότερο λειτουργικό στα Windows 10 πιο εύκολη και ταυτόχρονα λίγο πιο εκνευριστική.

Θέλοντας να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει όσον αφορά τις συνολικές εγκαταστάσεις/αναβαθμίσεις στα Windows 10, η εταιρία με έδρα το Redmond θα "περάσει" την αναβάθμιση στο Windows Update, αρχικά ως "προαιρετική" και από τις αρχές του νέου έτους, ως "προτεινόμενη". Αυτή η αλλαγή λανσάρεται για να κάνει την αναβάθμιση πιο εύκολη στους τελικούς χρήστες, καταργώντας παράλληλα και το σύστημα των "κρατήσεων" που είδαμε στα τέλη Ιουλίου.

Αλλαγές περιμένουμε και στον τομέα της ενεργοποίησης όπως είχαμε αναφέρει και πριν μερικές ημέρες, κάτι που πιθανότατα θα δούμε με το update που ετοιμάζει η Microsoft μέσα στον Νοέμβριο. Οι πειρατικές εκδόσεις OS όπως τα Windows 7 δε θα μπορούν να ενεργοποιηθούν εάν δεν τις "πειράξει" ο χρήστης, όμως η MS θα του προτείνει να αγοράσει μια έγκυρη άδεια χρήσης.

Βέβαια, το rollback σε παλιότερη έκδοση είναι το ίδιο εύκολο με την αναβάθμιση. Έτσι, για τις πρώτες 31 μέρες, η προηγούμενη εγκατάσταση θα διατηρηθεί στον υπολογιστή, για να μπορείτε να επιστρέψετε άφοβα μετά τη δοκιμή των Windows 10.

http://www.hwbox.gr/poll-forum/42236-exete-anabathmisei-stis-nees-ekdoseis-ton-windows-10-a.html

[img_alt=Πιο εύκολη αναβάθμιση στα Windows 10 υπόσχεται η Microsoft]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54508.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now