MetallicGR

Η NVIDIA θα υποστηρίξει το Vulkan API σε επερχόμενο driver update

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA θα υποστηρίξει το Vulkan API σε επερχόμενο driver update]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Η NVIDIA βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσει με την Khronos Group σχετικά με την υποστήριξη του νέου universal API Vulkan.

Σύμφωνα με αναφορές του LaptopVideo2Go, η NVIDIA ετοιμάζει έναν νέο driver ο οποίος θα φέρει υποστήριξη για το Vulkan API, το οποίο με τη σειρά του εκτός του ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Mantle, υποστηρίζεται και από την AMD. Στα θετικά του συγκαταλέγεται και ο τρόπος επικοινωνίας του με το hardware που είναι πιο άμεσος σε σχέση με άλλα APIs και πολύ κοντά με το DirectX 12 που αναμένεται σύντομα να φτάσει στους κατόχους Windows 10. Στους 358 series drivers (358.66 και νεότερους) θα δούμε πιθανότατα και στοιχεία που έχουν να κάνουν με μελλοντικά χαρακτηριστικά όπως για το CUDA και τις ακυκλοφόρητες ακόμα αρχιτεκτονικές Pascal, Volta.

[img_alt=Η NVIDIA θα υποστηρίξει το Vulkan API σε επερχόμενο driver update]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54693.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now