MetallicGR

Τα PC system requirements του Assassin's Creed: Syndicate

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα PC system requirements του Assassin's Creed: Syndicate]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις του επερχόμενου Assassin's Creed: Syndicate αποκαλύπτονται από την Ubisoft.

Ο νέος τίτλος θα έχει πιο λιτές απαιτήσεις από τον προκάτοχό του, όπως μας είχε προϊδεάσει πριν καιρό το studio ανάπτυξης. Συγκεκριμένα οι ελάχιστες απαιτήσεις περιλαμβάνουν έναν Core i5 2400s ή έναν FX 6350, Windows 7 SP1, 6GB RAM και κάρτες γραφικών GTX 660 / R9 270 με 2GB Video RAM. Όσον αφορά τις προτεινόμενες απαιτήσεις, εκεί βρίσκουμε τον Intel Core i7-3770 και τον AMD FX-8350, ενώ σύμφωνα με την Ubisoft, απαιτούνται 8GB RAM. Οι προτεινόμενες κάρτες γραφικών είναι η 4GB έκδοση της GTX 760 καθώς και μια Radeon R9 280X με 3GB Video RAM.

Αμέσως μετά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο υπολογιστής για να μπορέσει να τρέξει το παιχνίδι, η Ubisoft συμπληρώνει λέγοντας πως για καλύτερη εμπειρία, σε ανάλυση 1080p και με τις λεπτομέρειες "ψηλά", προτείνεται η χρήση μιας κάρτα γραφικών με αποκλειστική μνήμη τουλάχιστον 3GB. Το παιχνίδι συνοδεύεται και από βελτιώσεις/προσθήκες της NVIDIA όσον αφορά τον οπτικό τομέα, με υποστήριξη G-Sync, Temporal anti-aliasing (TXAA), τον αλγόριθμο HBAO+ ambient occlusion και τις PCSS soft shadows. Επιπλέον, θα υπάρξει δυνατότητα για multi-GPU setups με AMD και NVIDIA GPUs καθώς και AMD Eyefinity / NVIDIA Surround με πολλαπλές οθόνες.

[img_alt=Τα PC system requirements του Assassin's Creed: Syndicate]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54833.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ωραία όλα αυτά από την Ubisoft, ωραία καλούδια έχει πρόσθεση στο παιχνίδι δεν λέω, και οι απαιτήσεις είναι "εντάξει" θα έλεγε κάποιος για να παίξει.

Ελπίζω να βγει κάλο με την πρώτη, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το τελευταίο διάστημα, μεγάλη τίτλοι που αναμένονται έρχονται στα χεριά μας με προβλήματα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now