MetallicGR

Βρέθηκε μια λειτουργική και συλλεκτική κονσόλα Nintendo PlayStation

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Βρέθηκε μια λειτουργική και συλλεκτική κονσόλα Nintendo PlayStation]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Nintendo και Sony είχαν συνεργαστεί στις αρχές των 90s για μια κονσόλα με CD ROM Drive και cardridge υποδοχή.

Στις αρχές της δεκαετίας του 90, η Sony συνεργάστηκε με την Nintendo για την παραγωγή μιας SNES κονσόλας, η οποία θα φέρει και CD ROM Drive για υποστήριξη παιχνιδιών SNES σε CD. Η κονσόλα δεν βγήκε ποτέ στη παραγωγή όμως στον κόσμο υπάρχουν περίπου 200 πρωτότυπα, ένα εκ των οποίων βρέθηκε λειτουργικό - στο περίπου. Για την ακρίβεια, το μόνο που δεν λειτουργεί, είναι το CD ROM Drive, ενώ όπως ανέφερε ο χρήστης στο Reddit, η κονσόλα ανοίχτηκε προσεκτικά και τροφοδοτήθηκε με εξωτερικό τροφοδοτικό.

Για πολλούς η εν λόγω κονσόλα αποτελεί μύθο, μιας και κανένας δεν ήξερε ότι υπήρχε, ενώ άλλοι αναφέρονται σε αυτή ως τη "κληρονομιά της μοντέρνας gaming ιστορίας".

[img_alt=Βρέθηκε μια λειτουργική και συλλεκτική κονσόλα Nintendo PlayStation]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54826.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now