MetallicGR

Τα Steam Machines ξεκινούν να πωλούνται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Steam Machines ξεκινούν να πωλούνται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Η Valve με την κυκλοφορία τους, διαθέτει πολλά παιχνίδια για Linux με γενναίες εκπτώσεις.

Μέσα στην "αναμπουμπούλα" που δημιούργησε η κυκλοφορία του Fallout 4, υπερκαλύφθηκε ένα αρκετά σημαντικό νέο, αυτό της κυκλοφορίας των Steam Machines. Η κυκλοφορία τους δεν περιορίζεται μονάχα στην αγορά της Β. Αμερικής αλλά γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο κάτι που το καθιστά άμεσα, ένα βαρύγδουπο νέο. Οι εταιρίες - συνεργάτες της Valve όπως οι ASUS, ZOTAC, Alienware έχουν ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις τους οι οποίες διαθέτουν από λιτά χαρακτηριστικά με Skylake επεξεργαστές και σβέλτους SSD, μέχρι high end κάρτες γραφικών για gaming σε υψηλές αναλύσεις, έχοντας τις λεπτομέρειες στο τέρμα.

Κάθε Steam Machine εφοδιάζεται και από ένα Steam Controller όπως προϋποθέτει η συμφωνία με την Valve και η τελευταία για να το γιορτάσει συνοδεύει το λανσάρισμα με γενναίες εκπτώσεις στο Steam Store της. Συγκεκριμένα τα "Steam Launch Sales" μπορούν να εκμεταλλευθούν από όλους τους χρήστες της πλατφόρμας. Σε γενικές γραμμές, τα συμβατά games είναι όλα αυτά που παίζουν και στη πλατφόρμα του Linux, όπως το Alien: Isolation, το ARK: Survival Evolved και πλήθος ακόμα που μπορείτε να δείτε εδώ.

[img_alt=Τα Steam Machines ξεκινούν να πωλούνται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55040.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now