FarmaS

Bluestacks 2

Recommended Posts

υπαρχει καποιος π να δουλευει αυτο το προγραμμα ? γτ εχω το εξης προβλημα

οταν το ανοιγω μετα απο λιγο τρεχει ενα εξτρα αρχειο που λεγεται hd service.exe με αποτελεσμα να καταναλωνει το 30-40% του επεξεργαστη κ το προγραμμα σταματαει να ανταποκρινεται

εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα τπτ για να το διορθωσω

Link to comment
Share on other sites

Το Bluestacks προσωπικά το μπλοκάρω και με το Firewall ώστε να μην μου κατεβάζει games και apps στο background μιας και έτσι μαζεύουν λεφτά οι τύποι. Δεν λέω, ωραία εφαρμογή, την έχω μόνιμα στο δεύτερο PC πλέον, αλλά όταν σου τραβάει στο άκυρο την Χ άκυρη εφαρμογή των 100MB, είναι ολίγον θέμα.

Προσωπικά δεν έχω προσέξει πάντως να μου τρώει τόσα resources. Ακόμα και όταν του ανοίγω την πρόσβαση στο internet όταν το χρησιμοποιώ.

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την εναλλακτική του droid4x. Το ανακάλυψα πριν 2-3 βδομάδες και θα έλεγα ότι είναι στα ίδια επίπεδα με το Bluestacks 2, με 1-2 μειονεκτήματα, αλλά επιπλέον bonus ότι έχει καλύτερο multithreading. Η εγκατάστασή του είναι τόσο απλή όσο του Bluestacks. Ούτε registrations ούτε μακακίες που έχουν άλλα.

Edited by yanni
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=652]yanni[/MENTION] πολυ καλο το προγραμμα αλλα τα 2 παιχνιδια π θελω εχουν διαφορετικο μενου κ ορισμενες διαφορετικες επιλογες

[MENTION=2145]Yoshi[/MENTION] το δικο σου τι ακριβως κανει ? πρεπει να τρεξω το bluestacks μεσω του genymotion η ειναι ανεξαρτητο προγραμμα ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now