MetallicGR

Φορητή κάρτα ήχου 7.1 καναλιών για gaming από τη Creative

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φορητή κάρτα ήχου 7.1 καναλιών για gaming από τη Creative]http://www.hwbox.gr/images/news_images/creative.jpg[/NEWS_IMG] Η Creative Technology λανσάρει ένα νέο προϊόν, που τοποθετείται στη σειρά προϊόντων Sound BlasterX Gaming.

Ο λόγος για τη Sound BlasterX G5, μια φορητή κάρτα ήχου 7.1 καναλιών υψηλής ποιότητας η οποία διαθέτει και ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών. Σχεδιάζεται με βάση το SB-Axx1 πολυπύρηνο chip το οποίο περιλαμβάνει διάφορες τεχνολογίες για τη βελτίωση ή και μετατροπή του ήχου για 3D εφέ. Παράλληλα, υποστηρίζει πολυκάναλες πηγές για πραγματική 7.1 εμπειρία χρήσης. Ο ήχος είναι ποιότητας 24-bit/192kHz, 120dB USB DAC και ο ενισχυτής των ακουστικών της διαθέτει αντίσταση εξόδου 2.2 ohm για υψηλής αξιοπιστίας ήχο. Επιπλέον, διαθέτει φωτιζόμενο volume control και αποκλειστικά πλήκτρα για τις λειτουργίες SBX και Scout.

Η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα $149.99 και η διαθεσιμότητά της Sound BlasterX G5 έχει ήδη ξεκινήσει.

[img_alt=Φορητή κάρτα ήχου 7.1 καναλιών από τη Creative]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56968.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει τέτοιες κάρτες?

Έχω την Ε5 (θεωρώ πως είναι ακριβώς η ίδια, αφού φοράνε τα ίδια chip, αλλά αυτή έχει άλλο software. Θα ψάξω για "ξεκλείδωμα")

O ήχος της είναι απίστευτος. Νομίζεις ότι έχεις αγοράσει καινούρια ακουστικά.

Την πήρα αρχικά γιατί όταν ήρθα εδώ είχα μαζί μου μόνο ένα laptop της κακιάς ώρας και η διασκέδασή μου ήταν να βλέπω ταινίες, οπότε κάτι έπρεπε να κάνω για τον ήχο.

Επίσης, λόγω αρκετών διαδρομών με τραίνο/λεωφορείο για εκδορομές κλπ, ακούω από το κινητό μέσω αυτής και έχω απίστευτη ποιότητα στο δρόμο.

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει πρόσφατα.

Αν βρεθεί καμία στα χέρια σου, βρες ένα καλό ζευγάρι ακουστικά (εγώ έχω AKG K550 & AKG K77) και βάλε να ακούσεις οτιδήποτε, ειδικά με δυνατά μπάσα και πες μου αν πιάσει το αφτί σου την παραμικρή παραμόρφωση.

Πλέον, που έφτασε εδώ το PC μου, την έχω πάρει γραφείο μαζί με τα Κ77 και ακούω μουσική στη δουλειά. Τη δοκίμασαν δύο συνάδελφοι με Sennheiser & Beats Audio, που άκουγαν με τις onboard και τους έφυγε το σαγόνι... Με τα δικά τους ακουστικά... :)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει τέτοιες κάρτες?

Μόνο και μόνο που γλυτώνεις από το θόρυβο του case αξίζουν, ναι. Απλά το θέμα είναι να μην σε νοιάζει τόσο το delay τους...

Link to comment
Share on other sites

Μόνο και μόνο που γλυτώνεις από το θόρυβο του case αξίζουν, ναι. Απλά το θέμα είναι να μην σε νοιάζει τόσο το delay τους...

Αυτό με ένοιαζε όταν την πήρα, αλλά είχα βρει review που έλεγε ότι ήταν μικρότερο των 2ms, οπότε θεωρώ ότι είναι ανύπαρκτο.

Link to comment
Share on other sites

Και όπως σωστά είπα, φοράνε ακριβώς το ίδιο chip, οπότε ή θα έπαιζαν οι drivers και στην Ε5, ή θα έτρωγαν κράξιμο και θα τους έβγαζαν και για αυτή. Έγινε το δεύτερο, κάνοντάς της μία από τις κορυφαίες λύσεις gaming με ακουστικά.

attachment.php?attachmentid=57221&stc=1

sb-e5.jpg

sb-e5.jpg

sb-e5.jpg

sb-e5.jpg.cb52ccd66b6b081c7f1df856ab8096

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now