MetallicGR

CES 2016: Η ARM στο επίκεντρο με νέες συσκευές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Η ARM στο επίκεντρο με νέες συσκευές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/arm.jpg[/NEWS_IMG] Η Αγγλική ARM παρουσίασε μερικές από τις καινοτομίες της που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος από γνωστούς συνεργάτες της.

Το κεντρικό hall της εταιρείας είχαμε τη δυνατότητα να δούμε και από κοντά συσκευές όπως το Huawei Mate 8, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην αγορά της Ευρώπης. Το smartphone κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από μέταλλο δίνοντας μια στιβαρή αίσθηση στο χέρι ενώ στη πρόσοψη συναντάμε γυαλί κομμένο από διαμάντι. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6 ίντσες και το hardware του αποτελείται από high end υλικά. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε στο εσωτερικό τον οκταπύρηνο Kirin 950 της Huawei που είναι αρχιτεκτονικής 64 bit στα 16nm FinFET και αποτελείται από 4 Cortex A72 και 4 Cortex A53 χρονισμένους στα 2.3GHz και 1.8GHz αντίστοιχα. Η μνήμη του ανέρχεται έως τα 4GB και υποστηρίζει δίκτυα 4G FDD κάνοντάς το μια universal πρόταση που μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Το δεύτερο προϊόν που φέρει τη τεχνολογία της ARM ήταν το Jide Remix Ultratablet. Το συγκεκριμένο tablet έχει οθόνη 11.6 ιντσών και διαθέτει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ για να πραγματοποιήσει κάθε εργασία. Συνοδεύεται από πληκτρολόγιο (2in1) και NVIDIA Tegra chipset ενώ τη βελτιωμένη παραγωγικότητα την καταφέρνει χάρη στο Remix OS, ένα τροποποιημένο λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Android με πρόσθετα χαρακτηριστικά multitasking που ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους μόνο στο Android N.

[img_alt=CES 2016: Η ARM στο επίκεντρο με νέες συσκευές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57588.png[/img_alt]

[img_alt=CES 2016: Η ARM στο επίκεντρο με νέες συσκευές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57587.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now