MetallicGR

CES 2016: ASUS ROG XG2 Dock για "εξωτερικές" κάρτες γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: ASUS ROG XG2 Dock για κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Κατέφθασαν πληροφορίες για το νέο Docking Station της ASUS το οποίο είναι συμβατό με κάρτες NVIDIA και AMD.

Το dock υποστηρίζει όλες τις πρόσφατες κάρτες γραφικών των δύο εταιρειών και σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τις επιδόσεις του ASUS φορητού υπολογιστή σας. Συνδέεται μέσω δύο USB Type-C θυρών (1x Data, 1x Power), όμως είναι σίγουρα συμβατό με περιορισμένο hardware της ASUS, τόσο από τη πλευρά του notebook όσο και από τη κάρτα γραφικών. Η κάρτα γραφικών κάθεται σε ένα custom PCIe riser ενώ όλη η μονάδα δρα και ως τροφοδοτικό, φορτίζοντας το laptop κατά τη χρήση του. Παράλληλα το dock προσφέρει μερικές επιπλέον θύρες USB για συνδεσιμότητα του notebook ενώ όπως τονίζει η ASUS το concept βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

[img_alt=CES 2016: ASUS ROG XG2 Dock για κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57496.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Οι εξωτερικές gpu πρέπει να έγιναν αρκετά πιο "εύκολες" software-wise μετά το τελευταίο surface book. Γιατί και εκεί το ίδιο έχουμε με την nvidia @ πληκτρολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now