MetallicGR

CES 2016: Η Lenovo θα χρησιμοποιήσει το Project Tango της Google

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Η Lenovo θα χρησιμοποιήσει το Project Tango της Google]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Το πείραμα γίνεται feature και η Lenovo θα λανσάρει το πρώτο τηλέφωνο με την εν λόγω τεχνολογία με κόστος κάτω από τα $500.

Το Project Tango, το είχαμε δει αρκετό καιρό πριν (και στο Google I/O) να κάνει τα πρώτα του βήματα, όμως τώρα η Lenovo θα το "πλασάρει" μαζί με ένα επερχόμενο smartphone της. Με την εν λόγω τεχνολογία σύμφωνα και με τη Google οι app developers θα μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας σε επίπεδο ενός παιχνιδιού, ή να φτιάξουν ένα παράθυρο που θα σας μεταφέρει σε άλλα περιβάλλοντα επαυξημένης πραγματικότητας. Το Project Tango μπορεί και θυμάται μέρη που έχει ξαναβρεθεί το τηλέφωνο καθώς χαρτογραφεί τους εσωτερικούς χώρους του δωματίου και έτσι δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περπατήσουν σε ένα εμπορικό κέντρο και να βρουν για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο προϊόν σε ένα κατάστημα.

Η πρώτη καταναλωτική συσκευή που θα περιλαμβάνει την εν λόγω τεχνολογία θα είναι της Lenovo και θα κοστίζει κάτω από $500.

http://www.hwbox.gr/news-tablets-smartphones/35473-google-project-tango.html

[img_alt=CES 2016: Η Lenovo θα χρησιμοποιήσει το Project Tango της Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57725.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now