MetallicGR

Πέφτει η τιμή της AMD Radeon R9 Nano

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πέφτει η τιμή της AMD Radeon R9 Nano]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD ενδέχεται να αναθεωρήσει τη τιμή της κάρτας της σε πολλές αγορές.

Η κάρτα σύμφωνα με τις πληροφορίες της πηγής φαίνεται διαθέσιμη με τιμή $499 από $649 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Η ITX κάρτα γραφικών με τον πυρήνα Fiji XT και τη μνήμη HBM πρώτης γενιάς και TDP μόλις 175W διαθέτει τις υψηλότερες επιδόσεις που συναντά κανείς στο εν λόγω form factor και πλέον η τιμή της είναι σαφώς πιο εύπεπτη απ' ότι η αρχική της AMD. Στα τέλη του έτους, είχαμε δει τις πρώτες μειώσεις τιμών για τις 300 Series GPUs αλλά και τις Fiji, όπου και είδαμε την απλή Fury να πέφτει κάτω από το όριο των $500.

Η Nano, όντας μια κάρτα γραφικών καθαρά για κατόχους ITX υπολογιστών, διατήρησε την τιμή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πλέον ήρθε η ώρα για μια γενναία πτώση που αγγίζει περίπου το 23% από την αρχική MSRP που είχε δηλώσει η AMD κατά το λανσάρισμά της. Τέλος, όσον αφορά την Ελληνική αγορά, τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Η νέα τιμή δεν έχει κάποιο άμεσο αντίπαλο όπως αναφέρει και το Anandtech όμως σίγουρα θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη για να κλείσει το κενό μεταξύ αυτής (Nano) και της 390X.

[img_alt=Πέφτει η τιμή της AMD Radeon R9 Nano]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57798.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now