MetallicGR

Η Foxconn εξαγοράζει τη Sharp έναντι $6.2 δις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Foxconn εξαγοράζει η Sharp έναντι $6.2 δις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Οι φήμες που ακούγονταν από το 2012 επιβεβαιώνονται 4 χρόνια μετά, με την Foxconn να προσφέρει το ποσό των $6.2 δις για την εξαγορά του Ιαπωνικού κολοσσού.

Η είδηση αναρτήθηκε στα διεθνή μέσα και πριν από λίγες ημέρες, όταν λέγεται πως ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με την εξαγορά της Sharp από την Foxconn. Ένας από τους λόγους που η κίνηση "μπήκε σε αναμονή" είναι καθώς η πρώτη προσφορά της Foxconn ανερχόταν στα $5.3 δις. Η τιμή φαίνεται πως δεν βρήκε σύμφωνη την Ιαπωνική εταιρία, ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως δεν ήταν η μόνη που ενδιαφερόταν για την αγορά της Sharp. Την ίδια στιγμή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ποσό της εξαγοράς είναι το μεγαλύτερο που έχει σημειωθεί σε εξαγορά Ιαπωνικής εταιρίας που ασχολείται με τη τεχνολογία από κάποια μη εγχώρια. Την ίδια στιγμή αξίζει να αναφερθεί ότι η Foxconn πλέον γίνεται ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Apple, μιας και η Sharp κατασκεύαζε οθόνη για την εταιρία του Κουπερτίνο, τις οποίες βρίσκουμε πλέον σε πληθώρα συσκευών της.

[img_alt=Η Foxconn εξαγοράζει η Sharp έναντι $6.2 δις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59752.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now