MetallicGR

iPad Pro θα ονομάζεται και το νέο iPad Air 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=iPad Pro θα ονομάζεται το νέο iPad Air 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad τις επόμενες εβδομάδες που θα συνοδέψει το μεγάλο iPad Pro.

Το φημολογούμενο tablet της αμερικάνικης εταιρίας θα φέρει δύο ηχεία σε κάθε άκρη του ενώ θα εφοδιάζεται και με τον Smart Connector, μια σύνδεση για την εγκατάσταση του Smart Keyboard της Apple. Το ότι θα φέρει το Pro branding έναντι του Air 3 που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πιθανότατα να οφείλεται καθαρά στις πωλήσεις και τις αρκετά θετικές κριτικές που απέσπασε το 12.9 ιντσών tablet της εταιρίας, ενώ ένας ακόμη λόγος είναι το γεγονός πως η Apple θέλει να διατηρήσει μια και μοναδική σειρά μοντέλων για τη διευκόλυνση του κοινού. Το εν λόγω tablet θα έχει οθόνη ανάλυσης 9.7 ιντσών Retina που θα εφοδιάζονται με μια ειδική τεχνολογία που θα της επιτρέψει να λειτουργήσει με το Apple Pencil.

Περισσότερα θα μάθουμε κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τις 15 Μαρτίου όπου θα πραγματοποιήσει σχετικό event. Στο ίδιο event ίσως δούμε και το επερχόμενο iPhone SE και νέες επιλογές όσον αφορά τα Apple Watch.

[img_alt=iPad Pro θα ονομάζεται το νέο iPad Air 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59890.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now