MetallicGR

AMD: Νέος driver Crimson Edition 16.2.1 για το Far Cry Primal

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD: Νέος driver Crimson Edition 16.2.1 για το Far Cry Primal]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Το παιχνίδι της Ubisoft Far Cry Primal κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του PC και η AMD με τη σειρά της δημοσίευσε τον δικό της "game ready" driver για να απολαύσετε στο έπακρο τον μαγικό και πρωτόγονο κόσμο του.

Ο νέος Radeon Software Crimson Edition φτάνει στην έκδοση 16.2.1 και χαρακτηρίζεται ως beta μιας και δε φέρει το "αναγνωριστικό" "WHQL" της Microsoft. Ο driver εκτός της αρχικής υποστήριξης για το παιχνίδι που θα βελτιώσει την εμπειρία gaming εφοδιάζεται και με τα απαραίτητα CrossFireX προφίλ για χρήση με πολλές κάρτες γραφικών της AMD. Επιπρόσθετα, διορθώθηκαν διάφορα θέματα στα Fallout 4 και Rise of the Tomb Raider ενώ βλέπουμε και διάφορες διορθώσεις στη λειτουργία του FreeSync. Κατεβάστε τον οδηγό από το παρακάτω Link:

AMD Radeon Software Crimson Edition 16.2.1

[img_alt=AMD: Νέος driver Crimson Edition 16.2.1 για το Far Cry Primal]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60034.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now