MetallicGR

Η Apple αντικρούει τις φήμες για εξαγορά της Imagination Technologies

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Apple αντικρούει τις φήμες για εξαγορά της Imagination Technologies]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Οι φήμη που εξαπλώθηκε αρκετά γρήγορα τη χθεσινή ημέρα, καταρρίπτεται από την Apple.

Η Imagination Technologies, μια εταιρία με έδρα την Αγγλία που ειδικεύεται στη σχεδίαση chip γραφικών για φορητές συσκευές με πιο γνωστά τα PowerVR, θα γινόταν μέρος της Apple σύμφωνα με νέα φήμη που εμφανίστηκε στον ορίζοντα πριν από λίγες ώρες και η οποία ανέφερε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε σοβαρές συζητήσεις. Η Apple, απαντά σήμερα λέγοντας πως εκτός από την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο εταιριών στις φορητές συσκευές της όπως το iPhone, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε εξαγορά της Imagination Technologies.

Η φήμη παρόλο που δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί (τουλάχιστον για την ώρα) θα τοποθετούσε την Apple σε ακόμα πιο βολική θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς θα είχε υπό την ίδια στέγη και τα υποσυστήματα των γραφικών, κάτι που σημαίνει (θεωρητικά) πως ο έλεγχος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υποστήριξη από το λογισμικό ή τη βελτίωση των επιδόσεων θα ήταν άμεση και ίσως λιγότερο χρονοβόρα και θα "ολοκλήρωνε" κατά κάποιον τρόπο την ομάδα των μηχανικών που εργάζονται στα SoC της.

[img_alt=Η Apple αντικρούει τις φήμες για εξαγορά της Imagination Technologies]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60988.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now