MetallicGR

Το Fallout 4 αποκτά Survival Mode

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Fallout 4 θα αποκτήσει Survival Mode]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Η Bethesda ανοίγει τα χαρτιά της και αναφέρει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στον τίτλο.

Σε σχετικό blog post της, η Bethesda αναφέρει πως το νέο survival mode του Fallout 4 θα προσφέρει μια πιο αληθοφανή εμπειρία χρήσης καθώς το παιχνίδι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Συγκεκριμένα, με το νέο update θα προστεθούν στοιχεία στρατηγικής αφού η κάθε απόφαση μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς, όπως γίνεται συνήθως σε αντίστοιχα παιχνίδια του είδους. Παράλληλα, η αργή κίνηση του παιχνιδιού θα επιτρέψει στον παίκτη να εξερευνήσει καλύτερα το περιβάλλον για να ανακαλύψει όλες τις δυνατότητες που κρύβει.

Ο αργός τρόπος παιχνιδιού, μαζί με την συνεχή ανάγκη για ξεκούραση και αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας, οδηγεί στην καλύτερη διαχείριση των αναλώσιμων που έχει ο παίκτης στη κατοχή του ενώ την ίδια στιγμή ο χαρακτήρας θα λαμβάνει περισσότερη ζημιά κατά τις μάχες. Μαζί με τα παραπάνω, για μια πιο ολοκληρωμένη survival εμπειρία, η Bethesda αναφέρει πως θα προστεθεί η ανάγκη για φαγητό και νερό δημιουργώντας μια ρεαλιστική ισορροπία στον κόσμο του game. Το νέο update θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα ενώ οι κάτοχοι PC μπορούν να το αποκτήσουν μέσω της beta επιλογής από το Steam.

[img_alt=Το Fallout 4 αποκτά Survival Mode]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture61500.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now