MetallicGR

Το Top 10 των ταχύτερων smartphones σύμφωνα με το AnTuTu

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Top 10 των ταχύτερων smartphones σύμφωνα με το AnTuTu]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general6.jpg[/NEWS_IMG] Μια ενδιαφέρουσα λίστα που τοποθετεί μερικά από τα καλύτερα smartphones της αγοράς στο δημοφιλές benchmark AnTuTu.

Ένα από τα πιο κλασικά μετροπρογράμματα που υπάρχουν για τις φορητές συσκευές όπως το iOSκαι τα Android, είναι και το AnTuTu. Το συγκεκριμένο benchmark δοκιμάζει τις επιδόσεις των συσκευών σε πολλούς τομείς όπως του επεξεργαστή, της RAM και των γραφικών παρουσιάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα, a la 3DMark. Το αποτέλεσμα ανεβαίνει σε μια βάση δεδομένων όπου μπορεί να συγκριθεί με άλλες αντίστοιχες συσκευές.

Η εταιρία που κρύβεται πίσω από την ανάπτυξη του AnTuTu έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τα δέκα καλύτερα/ταχύτερα smartphones που έχουν περάσει από την βάση δεδομένων. Κάθε συσκευή θα πρέπει να είχε τουλάχιστον 500 submissions για να μπορέσει να μπει στη λίστα και να τρέχει την έκδοση V6.0. Τα αποτελέσματα έχουν παρθεί από τις αρχές του έτους μέχρι και τις 31 Μαρτίου, καλύπτοντας έτσι όλο το Q1.

Η πρώτη τριάδα αποτελείται από το Xiaomi Mi5, το Galaxy S7 Edge και το iPhone 6s έχοντας πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους. Τα smartphones που ακολουθούν, Huawei Mate 8 και Meizu Pro 5 βρίσκονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση συγκεντρώνοντας κάτω από 100.000 πόντους, αρκετά μακριά από την πρώτη τριάδα. Το πρώτο τρίμηνο ολοκληρώνεται με μερικά ακόμα γνωστά τηλέφωνα όπως το Galaxy Note 5, το LETV Max, το iPhone 6 καθώς και τα Vivo Xplay5, Galaxy S6.

[img_alt=Το Top 10 των ταχύτερων smartphones σύμφωνα με το AnTuTu]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62063.png[/img_alt]

[img_alt=Το Top 10 των ταχύτερων smartphones σύμφωνα με το AnTuTu]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62064.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now