MetallicGR

Στο Kickstarter ένα νέο Intel CPU Delid Tool

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στο Kickstarter ένα νέο Intel CPU Delid Tool]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35422.jpg[/NEWS_IMG] Το συγκεκριμένο έρχεται να προστεθεί στα πολλά που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στον κόσμο των hardcore χρηστών.

Το Rockit 88 έχει ήδη πετύχει στο Kickstarter έχοντας συγκεντρώσει πολλά χρήματα παραπάνω από τον αρχικό στόχο των $600 τρεις ημέρες πριν το κλείσιμο της καμπάνιας ενώ το εργαλείο αναμένεται να έρθει στους πρώτους backers μέσα στον μήνα. Το εργαλείο θα κάνει την αφαίρεση του IHS από τα νεότερα Intel CPU μια αρκετά εύκολη υπόθεση μιας και σύμφωνα με τους δημιουργούς, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανότητα καταστροφής του πολύτιμου επεξεργαστή. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση των θερμοκρασιών του επεξεργαστή, δίνοντας τις περισσότερες φορές και βελτιωμένα περιθώρια στο overclocking.

Όσοι θέλουν το πλήρες kit των $35 θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και τον Μάιο, προτού ξεκινήσουν τις δοκιμές και στα δικά τους CPU.

[img_alt=Στο Kickstarter ένα νέο Intel CPU Delid Tool]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62096.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now