MetallicGR

Το Counter-Strike τρέχει ανεπίσημα στο Android

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Counter-Strike τρέχει ανεπίσημα και στο Android]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Modder χρησιμοποίησε σαν βάση το παιχνίδι Counter-Strike 1.6 και το μετέτρεψε σε ένα εκτελέσιμο apk για το Android.

Ένα από τα παιχνίδια που σίγουρα θα θυμόμαστε από τη χρυσή εποχή του Quake 3, είναι και το Counter-Strike. Η έκδοση 1.6 του δημοφιλούς mod που ξεπήδησε από το παιχνίδι Quake 3 έγινε γρήγορα ένα από τα πιο επιτυχημένα στο είδος του και μέχρι σήμερα βρίσκεται εγκατεστημένο σχεδόν σε κάθε gaming υπολογιστή. Ο Alibek Omarev, αποφάσισε πως θα ήταν καλό να είχε το παιχνίδι και εν κινήσει οπότε έφτιαξε ένα δικό του port το οποίο τρέχει στο Android.

Ο δημιουργός τοποθέτησε διάφανα touch controls στην οθόνη - με δυνατότητα παραμετροποίησης - ενώ οι απαιτήσεις του για τα σημερινά δεδομένα των smartphone και των tablet είναι αρκετά μικρές, οπότε κάθε συσκευή θα μπορέσει να το τρέξει εύκολα. Το port ονομάζεται CS16 και βρίσκεται μέχρι στιγμής στην έκδοση 1.0. Για την εκκίνηση θα χρειαστείτε και μερικά από τα αρχεία μιας κανονικής εγκατάστασης. Οδηγίες έχουν αναρτηθεί στο GitHub ενώ ο Alibek έχει δημοσιεύσει και ένα σχετικό βίντεο στο οποίο δείχνει την εκτέλεση του παιχνιδιού.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/EWx6_jLia4Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Το Counter-Strike τρέχει ανεπίσημα και στο Android]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62278.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now