MetallicGR

Η νέα ASUS MG248Q Gaming οθόνη των 144Hz κυκλοφορεί σύντομα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η νέα ASUS MG248Q Gaming οθόνη των 144Hz κυκλοφορεί σύντομα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus5.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα τη διαθεσιμότητα της νέας της μικρής αλλά θαυματουργής οθόνης MG248Q, η οποία έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 144Hz!

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της, είναι η ύπαρξη Adaptive-Sync κάτι που σε συνδυασμό με τα 144Hz που υποστηρίζει το TN LED Backlit πάνελ της νέας MG248Q της ASUS οδηγεί αναπόφευκτα σε μια καθηλωτική gaming εμπειρία. Η διαγώνιος των 24 ιντσών την τοποθετεί στις πλέον mainstream οθόνες για gaming και σε αυτό "συμφωνεί" και η ανάλυση των 1920 x 1080 pixel που ενσωματώνει. Υποστήριξη για VESA mounting της δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης και στον τοίχο ενώ η παρεχόμενη βάση υποστηρίζει ρύθμιση καθ' ύψος, περιστροφή προς όλες τις κατευθύνσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Παράλληλα ενσωματώνει τεχνολογίες Ultra-Low Blue Light και Flicker-Free για μείωση της κόπωσης των ματιών. Η φωτεινότητα σύμφωνα με τα specs της ASUS ανέρχεται στα 350 cd/m2 ενώ ο χρόνος απόκρισης μετριέται στο 1ms (GTG). Από πλευράς εισόδων περιλαμβάνει 1x dual-link DVI-D, 2x HDMI 1.4 και 2x DisplayPort ενώ διαθέτει και τα δικά της ηχεία των 2W.

[img_alt=Η νέα ASUS MG248Q Gaming οθόνη των 144Hz κυκλοφορεί σύντομα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62362.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now