MetallicGR

Η Microsoft δοκιμάζει Xbox One prototypes με βελτιωμένο Hardware

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft δοκιμάζει Xbox One prototypes με βελτιωμένο Hardware]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Έτοιμη να απαντήσει στην Sony φαίνεται πως είναι η Microsoft καθώς η νέα φήμη τη θέλει να δοκιμάζει πληθώρα πρωτότυπων κονσολών.

Η τωρινή γενιά κονσολών έχει αισίως φτάσει στα όριά της καθώς η εξέλιξη στον χώρο των παιχνιδιών και του hardware ανοίγουν νέους δρόμους για την βελτίωση των γραφικών σε σημείο που οι κονσόλες δε μπορούν να ακολουθήσουν. Η Sony απέδειξε πως ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο με το PS4 Neo όμως η Microsoft φαίνεται πως κρατά τα χαρτιά της κλειστά για την ώρα.

Πηγές που μίλησαν στο The Verge όμως, θέλουν την αμερικάνικη εταιρία να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά prototypes κονσολών που φέρουν βελτιωμένο hardware σημειώνοντας τις διαφορές των επιδόσεων στα παιχνίδια. "Οι βελτιώσεις εντοπίζονται σε υποσυστήματα που θα χρησιμοποιούσατε για να αναβαθμίσετε ένα Gaming PC" αναφέρει μεταξύ άλλων η πηγή κάτι που "δείχνει" σε ένα και μοναδικό υποσύστημα, τη κάρτα γραφικών. Ανάλογες πληροφορίες αντλήσαμε και από το φημολογούμενο PS4 Neo το οποίο λέγεται πως θα διατηρήσει τους Jaguar πυρήνες του (με ένα μικρό bump στους χρονισμούς), όμως θα αναβαθμιστεί σημαντικά στον τομέα των γραφικών, φτάνοντας μέχρι και την R9 390.

[img_alt=Η Microsoft δοκιμάζει Xbox One prototypes με βελτιωμένο Hardware]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62364.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now