Ysatis

Επιλογη UPS

Recommended Posts

Καλησπερα σας ! Παρακαλω μπορει καποιος να μου πει αν αντεχει το συγκεκριμενο UPS Msystems.gr - Προϊόντα - APC Back-UPS 650VA AVR 230V για το ακολουθο συστημα? Skylake 6500,Asus B150 AURA,Alpenfoehn Ben Nevis Cooler,RM650X,16 GB Savage Μεμο,24 Samsung & 5+1 Hχεια ? Χρειαζονται αραγε αλλες πληροφοριες? Θελω παρακαλω την γνωμη σας !!! Καρτα γραφικων την ενσωματωμενη μονο!

Edited by Ysatis
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως τα 650va είναι περίπου 400watt. Πολύ άνετα γιατί το σύστημα σου ακόμα και με μια απλή κάρτα γραφικών δεν θα πιάσει ποτέ τα 400w :) Είναι φοβερή μάρκα η apc, το μόνο αρνητικό που θα έβρισκα σε αυτό είναι ότι δεν είναι on-line.. η διαφορά τους είναι στο ότι το on-line δουλεύουν πάντα οι μπαταρίες και έτσι είναι μηδενικός ο χρόνος όταν κοπεί το ρεύμα ενώ στα άλλα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση που πιστεύω ότι δεν κάνει και τόσο καλό στα ηλεκτρονικά. Το αρνητικό είναι ότι χαλάνε γρηγορότερα οι μπαταρίες.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το line-interactive απλά στα έγραψα για να γνωρίζεις :)

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειναι το οικονομικο...η επιλογη ειναι αναγκαστικη...δουλευα το Accupower 1000 μερικα χρονια χωρις ιδιαιτερα προβληματα..οι μπαταριες καπουτ..τι να κανω ( ειχε και αυτο το ανεμιστηρακι ..ωχ μανα μου) δεν θα αφησω το κουτι ετσι! Νασαι καλα Νικο!!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now