MetallicGR

Ελέγξτε το βάθος του κουτιού σας με το Origami της Cryorig

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ελέγξτε το βάθος του κουτιού σας με το Origami της Cryorig]http://www.hwbox.gr/images/news_images/cryorig.jpg[/NEWS_IMG] Η αγορά μιας ψύκτρας ενδέχεται μερικές φορές να κρύβει "κινδύνους" γι' αυτό και η Cryorig λανσάρει το Case Depth checker Origami της!

Έστω ότι μια καλοκαιρινή ημέρα φέρνετε σπίτι την νεοαποκτηθείσα ψύκτρα για το beaslty PCάκι σας και τη στιγμή που ετοιμάζεστε να την εγκαταστήσετε, διαπιστώνετε πως στο τελευταίο βήμα το πλαϊνό παράθυρο του κουτιού δεν κλείνει!

Αυτό ακριβώς το σενάριο φαίνεται πως σκέφτηκαν οι ειδικοί της Cryorig κατά την σχεδίαση του πολύ απλού origami που διαθέτουν δωρεάν προς κατέβασμα, το οποίο μετράει το βάθος του κουτιού, ενώ παρέχει μερικά έτοιμα μοντέλα στην κλίμακα των εκατοστών, για να επιλέξετε με μέγιστη ασφάλεια την επόμενη ψύκτρα σας. Η εταιρία δίνει το σχετικό PDF αρχείο και παρέχει συμβατότητα με όλα τα AMD και Intel socket, μετρώντας από το heatspreader του επεξεργαστή, μέχρι το frame του πλαϊνού παραθύρου.

[img_alt=Ελέγξτε το βάθος του κουτιού σας με το Origami της Cryorig]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62947.png[/img_alt]

[img_alt=Ελέγξτε το βάθος του κουτιού σας με το Origami της Cryorig]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62946.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now