MetallicGR

Νέο update για το Forza Motorsport 6 Apex στο PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο update για το Forza Motorsport 6 Apex στο PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing2.jpg[/NEWS_IMG] Η βελτίωση στο framerate είναι η πιο σημαντική όλων στο νέο patch που κυκλοφόρησε μέσα από το Windows Store.

Το Forza 6, όντας μια εφαρμογή της UWP των Windows έτρεχε μέχρι σήμερα με "κλειδωμένο" framerate και μη υποστήριξη για τις τεχνολογίες FreeSync και G-Sync αποτελώντας πονοκέφαλο σε όσους έχουν στη κατοχή τους αντίστοιχα setup. Η Microsoft, μια μέρα μετά τη δημοσίευση του "ξεκλειδώματος" στα παιχνίδια του Windows Store έκανε διαθέσιμο ένα νέο patch για την Windows 10 έκδοση του Forza Motorsport 6 Apex η οποία επιτρέπει την απενεργοποίηση του V-Sync ή το χειροκίνητο κλείδωμα στα 30 και 60FPS.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το update έχει μέγεθος 236MB και πως η Open Beta δεν έχει ημερομηνία λήξης για την ώρα, κάτι που μένει να ανακοινωθεί από την Turn 10 αργότερα.

[img_alt=Νέο update για το Forza Motorsport 6 Apex στο PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63045.png[/img_alt]

[img_alt=Νέο update για το Forza Motorsport 6 Apex στο PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63044.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now