MetallicGR

Η AMD ετοιμάζει πολλές ανακοινώσεις στην Computex 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD ετοιμάζει πολλές ανακοινώσεις στην Computex 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Η επερχόμενη Computex που θα λάβει χώρα στην Ταϊπέι της Ταϊβάν θα περιλαμβάνει αρκετά νέα "καλούδια" από πλευράς AMD.

Συγκεκριμένα στο σχετικό site που έχει δημοσιευθεί πριν από λίγες ώρες η AMD θα πραγματοποιήσει σχετικό Press Conference και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αποκαλύψει τους νέους APUs 7ης γενιάς Bristol Ridge οι οποίοι αναμένεται να συνοδευτούν από τις σχετικές μητρικές με το AM4 socket κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Επιπλέον, με την αναφορά της για "2016 products" αφήνεται να εννοηθεί πως ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και οι Polaris GPUs, ή αλλιώς οι κάρτες γραφικών της σειράς Radeon 400. Από την ανακοίνωση περιμένουμε να δούμε την Polaris 10 να τοποθετείται στη θέση της τωρινής 390X και την Polaris 11 η οποία θα κληθεί να καλύψει τα κατώτερα στρώματα της αγοράς αντιμετωπίζοντας κάρτες όπως η GTX 950. Σε αντίθεση με τους νέους APUs, η ανακοίνωση των καρτών δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από το κόκκινο στρατόπεδο.

http://www.amdcomputex.com.tw/

[img_alt=Η AMD ετοιμάζει πολλές ανακοινώσεις στην Computex 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63068.png[/img_alt]

[img_alt=Η AMD ετοιμάζει πολλές ανακοινώσεις στην Computex 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63077.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now