Pastelidis.n.s.

Asus Eee PC 1004DN

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/747496b59f69662a.jpg[/WRAPLEFT]Η Αsus από πέρσι μέχρι και σήμερα κυκλοφορεί την σειρα των netbooks με την ονομασία Eee PC, η οποία πλέον μετά από τόσο καιρό εχει συζητηθεί και πλήθος κόσμου έχουν από ένα στην κατοχή τους, καθώς πρόκειται μία από τις σειρές με τα μικρότερα netbooks που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Asus ανακοίνωσε στην CES, ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο με την κωδική ονομασία 1004DN, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα DVD εγγραφής SATA, το οποίο είναι το πρώτο που ενσωματωνεται στην σειρά Εee PC, GN40 chipset, N280 Atom (1.86GHz) ο οποίος είναι σαφώς πιο γρήγορος από τον προηγούμενο τον οποίο είχαν στην κατοχή τους τα προηγούμενα μοντέλα. Δεν υπάρχει καμία πκηροφορία σχετικά με την ημέρα κυκλοφορίας του και την τιμή του.

Asus_Eee_PC_1004DN_01.jpg

Link to comment
Share on other sites

"it has an Intel Atom N280 CPU.

Whatʼs the difference?

The Intel Atom N280 features a 1.66GHz clock speed, compared to the 1.6GHz speed of the N270. And the N280 has a 667MHz bus, compared with the 533MHz bus on the N270.

Will users notice a major difference in performance or battery life? Itʼs not likely, but anythingʼs possible. An Asus spokesperson tells me that a handful of new Eee PC models will feature the new Intel Atom N280 CPU, while most older models will keep the N270. "

Link to comment
Share on other sites

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στο χώρο... laptop θα τα κάνουν... <300 ευρώ βλέπω στασιμότητα (π.χ. θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον netbook με 6 celll μπαταρία μέχρι 300 ευρώ ). Αντίθετα κοιτάνε να τους "χώσουν πράμα" και να τα πουλάνε σε τιμές με τις οποίες αγοράζεις low end laptop...

Link to comment
Share on other sites

Γιαυτο και τα λεφτα μου και σου δε προκειται να τα δουν ποτε σε ''τουμπανο'' netbook...

Αν κοστιζει 500? παραδειγματος χαρην (που δεν αποκλειεται κιολας), ε δε παιρνω ενα laptop να μη βγαζω και τα ματια μου?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now