MetallicGR

Ελαφρώς καλύτερες οι πωλήσεις μητρικών των ASUS & GIGABYTE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ελαφρώς καλύτερες οι πωλήσεις μητρικών των ASUS & GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Από τους κατασκευαστές μητρικών, οι ASUS και GIGABYTE σημείωσαν περισσότερες πωλήσεις που όμως δεν κρύβουν την κρίση της αγοράς.

Σύμφωνα με το DigiTimes μόνο δύο εταιρίες στην αγορά μητρικών βλέπουν αύξηση στις πωλήσεις τους, σε μια εποχή που έχει επηρεαστεί από τον μικρό ανταγωνισμό και τα μικρά κέρδη από γενιά σε γενιά. Οι ASUS και GIGABYTE σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους αλλά όχι τον επιθυμητό βαθμό μιας και αμφότεροι δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 20 εκ. κομμάτια.

Το μικρό κέρδος έρχεται εις βάρος των μικρότερων παικτών της ίδιας αγοράς, με τις ASRock, MSI, ECS και την Biostar να χάνουν ταυτόχρονα μερίδιο αγοράς με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον. Μέσα στο καλοκαίρι, αναμένεται η νέα πλατφόρμα της AMD η οποία λέγεται ότι θα αποφέρει κέρδη στις κατασκευάστριες μητρικών την ίδια στιγμή που τα 200 Series chipsets που θα κυκλοφορήσουν κατά το Q3 θα αποτελέσουν την επόμενη κίνηση της Intel για την maistream πλατφόρμα του socket LGA1151.

http://www.hwbox.gr/news-motherboards/40272-i-gigabyte-kseperna-tin-asus-se-poliseis-mitrikon.html

[img_alt=Ελαφρώς καλύτερες οι πωλήσεις μητρικών των ASUS & GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/members/3682-albums499-picture35021.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now