MetallicGR

E3 2016: Το Prey της Bethesda επιστρέφει αρκετά διαφορετικό

Recommended Posts

[NEWS_IMG=E3 2016: Το Prey της Bethesda επιστρέφει αρκετά διαφορετικό]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Η Bethesda στη φετινή E3 αποκάλυψε το κρυφό χαρτί της που ακούει στο όνομα Prey και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει το ακυρωθέν project του 2014.

Το παιχνίδι σύμφωνα με τον director Raphael Colantonio δε θα είναι κάποιο sequel ή remake αλλά μια νέα διάσταση στο IP που ακυρώθηκε το 2014. Παράλληλα δε θα περιλαμβάνει αποστολές όπως το Dishonored αλλά θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξερευνήσουν τον χάρτη με την άνεσή τους, ενώ θα μπορούν να παίξουν τόσο ως άνδρας, όσο και ως γυναίκα. Η ομάδα ανάπτυξης Arkane Studios υπόσχεται ένα παιχνίδι με ένταση και στοιχεία ψυχολογικών θρίλερ.

Ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Morgan Yu και βρίσκεται σε έναν διαστημικό σταθμό το έτος 2032. Ο Yu αποτελεί μέρος ενός πειράματος που γίνεται στον σταθμό Talos One όμως την ίδια στιγμή ο σταθμός δέχεται επίθεση από εξωγήινες δυνάμεις με τον χαρακτήρα να έχει στη κατοχή του πλήθος από ειδικές δυνάμεις που του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει τις εχθρικές δυνάμεις. Τέλος, το Game αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/CpidFeR6W4U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=E3 2016: Το Prey της Bethesda επιστρέφει αρκετά διαφορετικό]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65532.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now