MetallicGR

E3 2016: Η Microsoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Xbox Scorpio

Recommended Posts

[NEWS_IMG=E3 2016: Η Microsoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Xbox Scorpio]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Η αναβαθμισμένη κονσόλα της εταιρίας θα βρεθεί στην αγορά μαζί με το Xbox One και το επίσης νέο Xbox One S.

Εκτός από την Slim έκδοση της κονσόλας η οποία έρχεται να βελτιώσει ορισμένα καίρια σημεία όπως την αποδοτικότητα μειώνοντας παράλληλα το μέγεθος κατά 40% από την υπάρχουσα κονσόλα κάνοντάς το το μικρότερο Xbox στην ιστορία! Κατά τη διάρκεια της E3 η Microsoft έδειξε και την επερχόμενη, πιο ισχυρή κονσόλα που ετοιμάζει για τα τέλη του 2017. Η κονσόλα θα εφοδιάζεται με μια GPU που θα έχει θεωρητικές επιδόσεις που θα αγγίζουν τα 6 teraflops ενώ βελτιώσεις θα έχουν γίνει και στο υποσύστημα του οκταπύρυηνου CPU. Η κάρτα γραφικών της AMD υπόσχεται σταθερά 60Hz στα περισσότερα παιχνίδια ενώ θα υποστηρίζει και 4K έξοδο καθώς και FreeSync μέσω της HDMI θύρας για ποιοτική εικόνα και ομαλό Gameplay.

Το Project Scorpio θα συνυπάρχει τόσο με το τωρινό Xbox όσο και με το επερχόμενο Slim ενώ μένει να δούμε εάν θα υπάρξει επίσημη υποστήριξη από κάποιο headset όπως το Oculus Rift.

[img_alt=Η Microsoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Xbox Scorpio]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65665.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now