MetallicGR

Πρόβλημα σχετικό με το DVI Pixel clock βρέθηκε στις NVIDIA GTX 1070/1080

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Bug σχετικά με το Pixel clock μέσω DVI βρέθηκε στις NVIDIA GTX 1070/1080]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Το πρόβλημα που επηρεάζει μόνο μερικούς χρήστες που χρησιμοποιούν το πρότυπο σύνδεσης Dual Link DVI σε monitor με pixel clock 330MHz ή υψηλότερο.

Το πρόβλημα της κακής εκκίνησης του υπολογιστή αναφέρεται μόνο σε μερικούς χρήστες οι οποίοι έχουν στη κατοχή τους την υλοποίηση Founders Edition και όσους χρησιμοποιούν οθόνες με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και τη σύνδεση Dual Link DVI. Συγκεκριμένα έχοντας ρυθμό ανανέωσης 81Hz και άνω (ή με pixel clock άνω των 330MHz) το σύστημα δεν καταφέρνει να εκκινήσει σωστά και η welcome οθόνη των Windows παρουσιάζει flickering διαφόρων χρωμάτων.

Στα forum της NVIDIA υπάρχουν ήδη μερικοί χρήστες που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με οθόνες της Qnix τα οποία αποτελούν overclocked Κορεάτικα Monitor και με τη σύνδεση DL DVI. Άλλες συνδέσεις όπως DisplayPort ή HDMI δε φαίνεται να παρουσιάζουν το εν λόγω πρόβλημα.

[img_alt=Bug σχετικά με το Pixel clock μέσω DVI βρέθηκε στις NVIDIA GTX 1070/1080]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture62773.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now