MetallicGR

Υπηρεσία 'Surface as a Service' ανακοίνωσε η Microsoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Υπηρεσία 'Surface as a Service' ανακοίνωσε η Microsoft ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft προσθέτει στη λίστα των διαθέσιμων συνδρομητικών πακέτων της και το Surface 2 in 1 από το δίκτυο συνεργατών της.

Με βάση το αναλυτικό blog post της εταιρίας, η Microsoft μέσω των πιστοποιημένων συνεργατών της θα διαθέτει συσκευές Surface με το νέο της πρόγραμμα Surface as a Service το οποίο ακολουθεί την ίδια πολιτική με το λογισμικό της, όπως για παράδειγμα το Office 365. Μαζί με το Surface, η Microsoft ανακοίνωσε και την τιμή που θα έχει η αντίστοιχη υπηρεσία που θα περιλαμβάνει αρχικά τα Windows 10 Enterprise, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδυασμό με κάποιο από τα tablet της. Η ανακοίνωση αναφέρει $7 τον μήνα ή $84 τον χρόνο με τη προσφορά να γίνεται διαθέσιμη από το δίκτυο συνεργατών της.

Η πρωτοβουλία Surface as a Service, όταν συνδυάζεται με άδειες Windows 10 Enterprise θα ωφελήσει κυρίως τους εταιρικούς πελάτες δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, τόσο εντός όσο και εκτός γραφείου. Αυτή η προσφορά θα δίνεται από πιστοποιημένους παρόχους Surface συσκευών, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει η προτεινόμενη τιμή του πακέτου, Surface & Windows 10 Enterprise.

[img_alt=Microsoft Surface as a Service]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67385.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

ενα απο τα 67 και ενας απο τους 23 πρεπει να ενεργει πιο ψηφιακά.. να σκεφτεται καλητερα. Τον τον ενα απο τους 23 να τον απολύσουν ....mobil ειναι ο γριφος

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now