MetallicGR

Μεγαλύτερη μπαταρία θα φέρει το νέο Apple iPhone 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μεγαλύτερη μπαταρία θα φέρει το νέο Apple iPhone 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple θα αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου iPhone 7, για να μπορείτε να παίζετε ξέγνοιαστα Pokemon GO περισσότερη ώρα!

Η έκδοση 6S που κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα έρχεται εκτός από τον διπύρηνο επεξεργαστή που έχουν σχεδιάσει οι καταξιωμένοι μηχανικοί της εταιρίας, και με μια μπαταρία μεγέθους 1715mAh η οποία φαίνεται πως αρκεί βγάζοντας μια ολόκληρη ημέρα χρήσης, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες παρουσιάσεις του τηλεφώνου από τα διεθνή μέσα. Η Apple φαίνεται πως θα αλλάξει στάση με την είσοδο του iPhone 7 στην αγορά αφού η χωρητικότητά της μπαταρίας θα ανέρχεται σε 1960mAh.

Την φήμη που αρχικά δημοσίευσε ο OnLeaks στον λογαριασμό του στο Twitter έρχεται όμως να καταρρίψει μια φωτογραφία που εμφανίζει πληροφορίες από ένα battery pack λέγοντας πως έχει χωρητικότητα 7.04-watt hours, όταν το 6S είχε 6.61Wh, κάτι που δεν συμφωνεί με την ποσοστιαία αύξηση στα mAh από το 6S. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που σίγουρα φαίνεται να "επιβεβαιώνουν" και οι δύο πηγές είναι πως, αναπόφευκτα, η Apple θα αυξήσει την μπαταρία στο επερχόμενο iPhone 7.

[img_alt=Μεγαλύτερη μπαταρία θα φέρει το νέο Apple iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture67437.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now