GreeKpHantom

Δείτε το trailer του Death Star DLC για το Star Wars Battlefront

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το trailer του Death Star DLC για το Star Wars Battlefront]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Η EA κυκλοφόρησε ένα teaser video για το τρίτο DLC του Star Wars Battlefront, το οποίο επικεντρώνεται στο Death Star.

Το DLC θα είναι μέρος του Season Pass για όσους το αγόρασαν, και θα λαμβάνει χώρα στο Death Star, ένα σημαντικό μέρος της όλης σειράς. Η ΕΑ αποφάσισε να το κυκλοφορήσει αυτή την περίοδο, λόγω του Star Wars Celebration Europe Event στο Λονδίνο αυτό το Σάββατο. Η DICE επιβεβαίωσε πώς προστέθηκαν νέοι ήρωες, ο Chewbacca και ο Bossk θα είναι playable από εδώ και πέρα, νέα όπλα, καθώς και νέες μάχες μέσα και γύρω από το Death Star με το space combat mode.

Η DICE επίσης επιβεβαίωσε την ύπαρξη και τέταρτου DLC, με το όνομα Rogue One: Scarif, το οποίο θα κυκλοφορήσει την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών, και οι κάτοχοι Season Pass θα μπορέσουν να κατεβάσουν λίγες μέρες νωρίτερα. Ωστόσο, όσοι δεν είναι πρόθυμοι να αγοράσουν όλα τα DLC μεμονωμένα, και δεν είναι κάτοχοι Season Pass, δεν θα μείνουν απογοητευμένοι. Από τος 21 Ιουλίου, θα υπάρχει η δυνατότητα για offline gaming,ενώ οι console gamers θα μπορούν να παίξουν co-op σε split screen στο Skirmish Mode.

Δείτε το Video:

[video=youtube;pvKFHYb0oCU]

[img_alt==Δείτε το trailer του Death Star DLC για το Star Wars Battlefront]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums872-picture67593.jpg[/img_alt]

[img_alt==Δείτε το trailer του Death Star DLC για το Star Wars Battlefront]http://www.hwbox.gr/members/14760-albums872-picture67592.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now