GreeKpHantom

HWBoxed Overclocker
  • Posts

    366
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

GreeKpHantom last won the day on January 4 2017

GreeKpHantom had the most liked content!

1 Follower

About GreeKpHantom

  • Birthday 02/16/2000

Personal Information

  • Location
    Χαλάνδρι
  • Interests
    Overclocking, Photography, 3D Printing, Electronics
  • Occupation
    Industrial Engineer

Systems Specs

  • CPU
    Ryzen 5 3600 4.2GHz
  • Motherboard
    Aorus B450 Pro
  • GPU(s)
    GTX 1650
  • RAM
    16
  • Cooling
    CoolerMaster Hyper 212 Black

Gaming Gear

  • Keyboard
    Razer Deathstalker
  • Mouse
    ΜΧ Μaster 2s
  • Headset
    Sennheiser HD 429
  • Mousepad
    Steelseries one
  • Console
    Playstation 2

Other Tech In My Bag

  • Smartphone
    Xiaomi Note 9 Pro
  • Laptop
    A dell one
  • Camera
    Nikon D3300

Recent Profile Visitors

3,085 profile views

GreeKpHantom's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

277

Reputation

  1. Καλημέρα και καλό μήνα και απο εμένα Μετά απο ενα χρονο γεματο με παγκοσμια πρωταθληματα της Land Rover, Πανελληνιες, και πολυ διαβασμα ηρθε η ωρα της επιστροφης Οποτε οπως ελεγε και ενας αστικος ηρωας I AM BACK
  2. Καλησπέρα στο πολυαγαπημένο μου φορουμ Inactive cause Β λυκείου baby Jk Καλή χρονιά σε όλους μανιτος, υγεία πάνω απόλα Το διάβασμα μας πάει π1π@-κωλ@ αλλά ελπίζω να βρώ ξανά λίγο χρόνο να ξεθάψω το oc rig μήπως τρέξω τίποτα για πλάκα. Missed y'all
  3. Με διακριτικό φωτισμό και bucket design για άνεση και στυλ για το gaming setup σας, που όλοι εννοείται πως ζητούσατε! Η Aerocool αποφάσισε να επεκτείνει το lineup της σειράς Project 7, προσθέτοντας μια gaming καρέκλα στη λίστα της. Η εταιρία πήρε τη γνώση που έχει στον χώρο των τροφοδοτικών, των κουτιών και των περιφερειακών, και κάπως έτσι ενσωμάτωσε φωτισμό, χρώματος μπλε, στο περίγραμμα της καρέκλας. Το πιο πιθανό να υπάρχει χώρος για μπαταρίες, αφού η χρήση καλωδίου θα ήταν δύσκολη και επικίνδυνη για την ασφάλεια όσων κάθονται. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από μαύρο leatherette, ένα ψεύτικο υλικό παρόμοιο με το δέρμα, γνωστό και ως δερματίνη. Έχει 4D ρυθμιζόμενες θέσεις για την ξεκούραση των χεριών σας, ενώ υποστηρίζει άτομα μέχρι και 150 κιλά! Η τιμή της καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη άγνωστες. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  4. Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, και με crowdfunded budget των $114,899 η κάμερα της Lucid VR έρχεται για τη σχετική πλατφόρμα της Google! Η LucidCam, στην καμπάνια της στο Indiegogo κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ποσό των 100000 δολαρίων, όμως λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή, δεν πρόλαβε τις προθεσμίες παράδοσης. Παρόλα αυτά, μετά την συνεργασία με την Wistron Corporation, οι αγοραστές βγήκαν κερδισμένοι,αφού πλέον οι κάμερες έρχονται με κάμερες ανάλυσης 2Κ για per-eye video recording και 4K per-eye image capture. Η αρχική πρόταση της εταιρίας ήταν κάμερες Full-HD για per-eye video recording στα 30FPS, ενώ παρέμεινε η γωνία λήψης στις 180 μοίρες. Τα Adventure και 360 Packs, με μία και τρεις κάμερες αντίστοιχα, παρ όλη την καθυστέρηση, έχουν ξεκινήσει να παραδίνονται στους Indiegogo bakers,ενώ η εταιρία ετοιμάζεται για την γενική διαθεσιμότητα η οποία ξεκινάει τον προσεχή Αύγουστο. Η εταιρία προχώρησε σε βελτιώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση του Samsung Gear, τη δυνατότητα για Livestream playback, και θα είναι διαθέσιμες μέσω αναβάθμισης του firmware και της εφαρμογής για το κινητό σας. Άλλο ένα απρόσμενο καλό της αργοπορίας στην κυκλοφορία του Lucid VR είναι η ανακοίνωση της Google σχετικά με το VR180. Ο κολοσσός του online video space (YouTube), θέλει να φέρει το 180-degree 3D Video σε περισσότερο κόσμο, κάτι που και ο ίδιος ο CEO της Lucid VR είχε δηλώσει στο παρελθόν. Η πλατφόρμα της Google θα δώσει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να ανεβάζουν 3D video, χωρίς την απαίτηση ακριβού εξοπλισμού. Ακόμα και αν τα 360-degree rigs έχουν ανέβει σε δημοτικότητα, και το λογισμικό για την δημιουργία τέτοιων video υπάρχει, η δυνατότητα για 3D 360-degree video είναι ακόμη σε πρώιμα στάδια. Το VR180 σκοπεύει να λύσει αυτό το θέμα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάσουν 180-degree 3D περιεχόμενο στο YouTube. Η Google για να προωθήσει το VR180 project,θα συνεργαστεί με την Yi, τη Lenovo και την LG για να κατασκευάσουν κάμερες συμβατές με την πλατφόρμα. Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε πως δέχεται αιτήσεις για πιστοποίηση από τρίτες εταιρίες, με την Z Cam να βρίσκεται πρώτη στη σειρά. Η Lucid VR έδειξε ενδιαφέρον για το VR180, οπότε και περιμένουμε νέα σχετικά με πιθανή πιστοποίηση της από την Google. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  5. Βασισμένα πάνω σε 8Gb ICs της Samsung, η G.Skill δείχνει τις δυνατότητες των μνημών της στο νέο X299 chipset της Intel. Με την βελτίωση του overclocking στην νέα πλατφόρμα της Intel, η G.Skill έσπευσε να κυκλοφορήσει το dual-channel 8GBx2 kit της, χρονισμένο στα DDR4-4400MHz και με timings CL19-19-19-39, το οποίο είναι σχεδιασμένο για τους Kaby Lake-X επεξεργαστές, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις Trident Z RGB και Trident Z Black σειρές. Η εταιρία κυκλοφόρησε και quad-channel kits, με χωρητικότητες έως και 64GB (8x8GB) και χρονισμό στα 4200MHz με timings της τάξης του CL19-19-19-39. Όλα τα kit δοκιμάστηκαν στην ASUS Prime X299-Deluxe μητρική με έναν Intel Core i9-7900X επεξεργαστή, ώστε να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητα τους για την extreme αυτή πλατφόρμα. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  6. Με σχεδόν bezel-less design, QHD ανάλυση αλλά και κυρτό panel ειδικά για απαιτητικούς gamers. Τα νέα gaming oriented curved monitor της AOC κυκλοφόρησαν, με επιλογές στις 27 ίντσες για το Full HD AG272FCX και στις 31,5 ίνστες για AG322QCX ανάλυσης QHD δηλαδή στα 2560x1440 pixels που περνούν στην mainstream κατηγορία με το πέρασμα του χρόνου. Και τα δύο μοντέλα έχουν refresh rate στα 144Hz υποστηρίζοντας AMD FreeSync, και κυρτότητα 1800mm μαζί με ένα και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο stand. Η κλίση των 1800mm φέρνει τους χρήστες ακριβώς μέσα στη δράση, ειδικά στο AG322QCX με την QHD ανάλυσή του, και τις τρομερές λεπτομέρειες. Το πιο "μαζεμένο" μοντέλο, το AG272FCX, στις 27 ίντσες και με ανάλυση Full HD, είναι η τέλεια λύση για αυτούς με μικρό χώρο, που όμως θέλουν την καθηλωτική εμπειρία μιας curved gaming οθόνης. Οι οθόνες είναι ικανές για competitive gaming, με ειδικά presets και settings όπως το Low Input Lag Mode, το οποίο μειώνει τον χρόνο επικοινωνίας μεταξύ GPU - Monitor, καθώς και το AOC Shadow Control, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν στοιχεία σε πολύ φωτεινές περιοχές, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό φίλτρο. Όλες οι επιλογές είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του OSD της οθόνης. Η εταιρία επίσης σκέφτηκε και όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη χωρίς να παίζουν απαραίτητα, και έτσι χρησιμοποίησε την τεχνολογία AOC Flicker-Free καθώς και ειδικές ρυθμίσεις για το Blue Light Mode, ώστε να μην κουράζονται τα μάτια και να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όραση. Τα ρυθμιζόμενα LED στο πίσω μέρος της οθόνης, το retractable holder ακουστικών, καθώς και το εργονομικό stand ολοκληρώνουν το πακέτο. Η αρχική τιμή πώλησης για το AOC AGON AG322QCX είναι στις 519 λίρες Αγγλίας ενώ το μικρότερο AOC AGON AG272FCX έρχεται στις 389 λίρες Αγγλίας. Και τα δύο είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  7. Διαθέσιμο πλέον χωρίς απαραίτητη την αγορά του Legacy Edition του Call of Duty: Infinite Warfare, όμως η τιμή του είναι τσουχτερή. Η standalone έκδοση δε θα περιέχει το “Variety Map Pack”, το οποίο πέρα από τα 39 δολάρια της βασικής έκδοσης, θα κοστίζει άλλα $15, οπότε όσοι θα θέλουν να ζήσουν την πλήρη εμπειρία θα πρέπει να δώσουν και λίγα παραπάνω. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή καθώς και φυσική μορφή στις 27 Ιουνίου για το PS4 ενώ για το Xbox One και το PC θα κυκλοφορήσει αργότερα. Το Call of Duty: Modern Warfare Remastered έρχεται με ανανεωμένα γραφικά και animations, remastered ήχο και campaign με multiplayer 16 ατόμων με τις ιστορικές πλέον πίστες όπως τις All Ghillied Up, Charlie Don’t Surf, και την Crew Expendable. Επίσης το κλασσικό online multiplayer mode που έκανε γνωστό το Call of Duty, με το ranking system του, τα killstreaks, και χάρτες όπως η “Crash” και η “Crossfire” θα δεχτεί και αυτό ένα μικρό φρεσκάρισμα στα γραφικά και σας περιμένει να ξαναζήσετε μάχες από το παρελθόν. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  8. Με 16GB HBM2 VRAM και Vega cores που θα... ξεσηκώσει όσους σκοπεύουν να αξιοποιήσουν την ισχύ της! Η AMD Radeon Instinct MI25 όπως θα είναι η πλήρης ονομασία της, έχει 4096 Stream processors, ενώ ο Vega core μπορεί να αποδώσει 12.3TFLOPs single-precision θεωρητικών επιδόσεων και 24.6TFLOPs half-precision υπολογιστικής ισχύος. Η κάρτα όμως σε double precision workload αποδίδει μόνο 768 GFLOPs, κάτι που δείχνει ότι δεν είναι σχεδιασμένη για FP64 φορτίο όπως κάποιες λίγες NVIDIA P100 και V100 GPUs. Γενικότερα μάλιστα η AMD αναφέρει πως δεν υπάρχουν πολλές κάρτες της αγοράς που ειδικεύονται σε FP64 workloads για την ώρα, εξου και οι παραπάνω εξαιρέσεις της NVIDIA. Η φύση της κάρτας είναι παθητική μιας και προορίζεται για server περιβάλλοντα, ενώ θα έρχεται με 16GB HBM2 μνήμης με bandwith 484GB/s και error correction ECC τύπου. Το bandwidth της είναι μικρότερο από την R9 Fury X, όμως μέσω του Draw-Stream Binning Rasterizer (DSBR) θα αποδίδει την ίδια ταχύτητα. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  9. Το ASUS ROG Strix GL702ZC θα είναι το πρώτο στην αγορά με Ryzen CPU το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Ώντας ένα από το higlights της φετινής Computex, το GL702ZC θα είναι το πρώτο από τα πολλά laptop τα οποία θα χρησιμοποιούν τα desktop chip των 8 πυρήνων και 16 threads της αρχιτεκτονικής Ryzen της AMD. To ROG Strix GL702ZC είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, αφού είναι εξοπλισμένο με μία RX 580 των 4GB, και είτε έναν Ryzen 7 1700 είτε έναν Ryzen 5 1600, δίνοντας την επιλογή για 8 ή 6 πυρήνες αντίστοιχα. Λόγω όμως του ότι θα είναι από τα πρώτα δείγματα της αρχιτεκτονικής να εφαρμόζεται σε φορητές συσκευές, το overclocking δεν θα είναι δυνατό. Τα μοντέλα εκτός της RX 580 είναι εξοπλισμένα με έναν 256GB NVMe SSD και έναν δίσκο 1TB των 5400RPM για storage. Το μοντέλο με τον Ryzen 7 θα κοστίζει 1589 λίρες και θα έχει 16GB μνήμη χρονισμένη στα 2400MHz ενώ το μοντέλο με τον Ryzen 5 θα κοστίζει 1399 λίρες και θα είναι εξοπλισμένο με 8GB μνήμη πάλι χρονισμένη στα 2400MHz. Το GL702ZC θα είναι διαθέσιμο με οθόνη 17,3 ιντσών ανάλυσης 1080p ενώ υποστηρίζει τη τεχνολογία FreeSync. Η εταίρα επίσης θέλει να κυκλοφορήσει και μοντέλο βασισμένο στον Ryzen 3 1200 ο οποίος ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει από την AMD. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
  10. Με ενσωματωμένο full cover waterblock και υψηλότερα ρολόγια από τη reference κάρτα της NVIDIA. Η GIGABYTE αποφάσισε να κυκλοφορήσει το μοντέλο για όλους όσους έχουν custom loop υδρόψυξης στο σύστημα τους και επιθυμούν να έχουν μια υδρόψυκτη 1080 Ti for the looks! Το full cover και nickel-plated χάλκινο block, έχει RGB φωτισμό στο ακρυλικό πάνω μέρος της κάρτας, αλλά και ένα backplate με χαραγμένο το λογότυπο Aorus. Ο χρωματισμός μπορεί να αλλαχτεί μέσω του GIGABYTE RGB Fusion software που παρέχει η εταιρία. Η κάρτα έρχεται με ρολόγια πυρήνα της τάξης των 1607/1721 MHz για το base και boost clocks αντίστοιχα, ενώ μέσω του OC mode φτάνει τα 1632/1746 MHz. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω δύο 8-pin connectors ενώ βλέπουμε το ίδιο VR-optimized layout των τριών DisplayPort 1.4, 2 HDMI 2.0 καθώς και ενός HDMI port στο πίσω μέρος της κάρτας. Η εταιρία συμπεριλαμβάνει και ένα dual-link DVI-D πράγμα που τη περιορίζει σε dual slot υλοποιήσεις, ενώ η τιμή πώλησης δεν είναι ακόμη γνωστή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
  11. Οι Coffee Lake επεξεργαστές θα είναι οι τελευταίοι στην παραγωγή 14nm προτού η Intel μεταβεί στα 10nm. Μετά το launch του Χ299 chipset και όλων των επεξεργαστών που ήρθαν μαζί του, η εταιρία δε θα μείνει άπραγη ετοιμάζονται και άλλη μια κυκλοφορία για την mainstream πλατφόρμα, η οποία όμως θα είναι η τελευταία με chip των 14 νανομέτρων, καθώς οι Cannon Lake (η επόμενη γενιά από τους Coffee Lake), θα ολοκληρώνονται στα 10nm. Το εξαπύρηνο chip, το οποίο αναγνωρίζεται ως Genuine Intel CPU 0000 (Engineering Sample δηλαδή) από το SiSoft Sandra. Επίσης ο επεξεργαστής εμφανίζεται σαν Kaby Lake-S, λόγω της έλλειψης υποστήριξης της νέας αρχιτεκτονικής από το πρόγραμμα αλλά σίγουρα δε θα πρέπει να βασιζόμαστε τόσο σε αυτή τη πληροφορία. Το δείγμα έχει base clock στα 3.1 GHz και boost clock στα 4.2 GHz, ενώ έχει και 12 MB L3 Cache (2MB ανά πυρήνα, κάτι το οποίο είδαμε και στους Kaby Lake οπότε πρακτικά δεν υπάρχει κάποιο breakthrough). Οι εξαπύρηνοι θα χρησιμοποιούν silicon die με εμβαδόν 149 mm² ενώ για τους τετραπύρηνους δεν θα απενεργοποιούνται 2 πυρήνες του εξαπύρηνου silicon, αλλά θα χρησιμοποιείται ένα 126 mm² die. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
  12. Η εκδήλωση της Bethesda την φετινή Ε3 υπόσχεται πολλά, μεταξύ των οποίων και VR παραλλαγές των δύο πιο γνωστών παιχνιδιών της. Στην περσινή E3 είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε το DOOM σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, aka VR, αλλά φέτος η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα το DOOM VFR, που προσφέρει μια μοναδική και σίγουρα διαφορετική εμπειρία από το βασικό παιχνίδι. Οι... δαίμονες παραμένουν ίδιοι αλλά στο παιχνίδι έχουν προστεθεί και περισσότερα στοιχεία teleporting και πιο έντονου fighting. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά θα διατεθεί για το PlayStation VR καθώς και για το HTC Vive. Επίσης, είδαμε και πάλι το Fallout 4 VR Edition, το οποίο αν και δεν θα διαφέρει από το βασικό παιχνίδι, το κάνει μέσω μικρο-αλλαγών για την καλύτερη εμπειρία στο VR Gaming. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για το HTC Vive ενώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει υποστήριξη για άλλες VR πλατφόρμες. Και τα δύο παιχνίδια δεν καλύφθηκαν στο έπακρο, αφού κυριάρχησαν οι non-VR τίτλοι της εταιρίας, όπως το Skyrim για το Nintedo Switch, το νέο Dishonored : Death of Outsider και το Wolfenstein II : The New Colossus. Πηγή Βρείτε μας στα Social: