MetallicGR

Η Xiaomi επεκτείνεται (επιτέλους) και στις ΗΠΑ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Xiaomi επεκτείνεται (επιτέλους) και στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39280.jpg[/NEWS_IMG] Η Κινέζικη εταιρία ξεπερνά τα όποια προβλήματα είχε με την Αμερικανική κυβέρνηση και αρκετά σύντομα θα μπορεί να προμηθεύει με αρκετά προϊόντα της τις ΗΠΑ.

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της και η Xiaomi θα μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα της λίαν συντόμως στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Η εταιρία σκοπεύει να λανσάρει νέα προϊόντα μέσα στον Οκτώβριο όπως μια νέα Android TV καθώς και Google cast συσκευές καθώς και το Mi Game controller.

Για την ώρα τα μόνα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στη συγκεκριμένη αγορά θα είναι τα παραπάνω ενώ smartphones και tablets θα ακολουθήσουν στη πορεία μέχρι η Xiaomi να λύσει τα προβλήματα με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ.

[img_alt=Η Xiaomi επεκτείνεται (επιτέλους) και στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68654.png[/img_alt]

[img_alt=Η Xiaomi επεκτείνεται (επιτέλους) και στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68653.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now