MetallicGR

Μετάλλια από ανακυκλωμένα smartphones στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μετάλλια από ανακυκλωμένα smartphones στους Ολυμπιακούς του Τόκιο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με Ιαπωνικό δημοσίευμα οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο βρήκαν έναν ενδιαφέρον τρόπο για να ανακυκλώσουν παλιά smartphones και κομμάτια ηλεκτρονικών συσκευών.

Πιο ειδικά, οι διοργανωτές των Αγώνων του 2020 θα ανακυκλώσουν smartphones μαζί με άλλα τμήματα ηλεκτρονικών σε μετάλλια που θα δοθούν στους πρωταθλητές. Και τα τρία πολύτιμα μέταλλα που βρίσκουμε στα μετάλλια χρησιμοποιούνται εκτενώς στον τομέα της τεχνολογίας, λόγω της αγωγιμότητας καθώς και στην ευελιξία που έχουν έναντι άλλων αντίστοιχων υλικών.

Φυσικά η αγορά της Ιαπωνίας όσον αφορά τα ηλεκτρονικά είναι από τις μεγαλύτερες του κόσμου και σύμφωνα με μελέτες, το ποσό του ασημιού και του χρυσού που προκύπτει μετά από την ανακύκλωση αντιστοιχεί στο 16 και το 22% των παγκόσμιων αποθεμάτων αντίστοιχα, ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσοστό.

[img_alt=Μετάλλια από ανακυκλωμένα smartphones στους Ολυμπιακούς του Τόκιο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68670.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now