MetallicGR

Refurbished high end smartphones με την υπογραφή της Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Refurbished high end smartphones με την υπογραφή της Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η Κορεάτικη εταιρία ετοιμάζει ένα νέο πρόγραμμα στο οποίο θα πουλάει μεταχειρισμένες συσκευές με μεγάλη έκπτωση.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή του Reuters - η οποία μάλιστα γνωρίζει εκ των έσω το συγκεκριμένο θέμα - η Samsung θα ξεκινήσει να πουλάει μεταχειρισμένα last gen high end smartphones σε χαμηλές τιμές, θέλοντας έτσι να κρατήσει την ανοδική πορεία της στον χώρο των smartphones, ειδικά μετά την αναδιάρθρωση και το "ξεκαθάρισμα" στις ονομασίες ορισμένων συσκευών (βλ. Galaxy Note 7).

Η πηγή αναφέρει πως το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συσκευές κορυφαίων χαρακτηριστικών που έχουν επιστρέψει πελάτες της για την αγορά κάποιου νέου. Οι συσκευές αυτές θα ελέγχονται και θα μεταπωλούνται με σημαντική έκπτωση όμως και πάλι τα εν λόγω μοντέλα θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση από άλλες κατά πολύ φθηνότερες συσκευές της αγοράςm, βάζοντας ίσως σε "κίνδυνο" το project της εταιρίας.

[img_alt=Refurbished high end smartphones με την υπογραφή της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68665.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now