Pastelidis.n.s.

Νέο Μid-Tower από την Thermaltake με την ονομασία Εlement S

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/5490abba582de1.jpg[/WRAPLEFT]Μέτα την CES την έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas η Τhermaltake είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο κουτί το οποίο ονομάζεται Element S, ένα κουτί το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία των mid-tower.

Φημολογείται οτι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την Βορεία Αμερική, θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα και εμπεριέχει ορισμένες κόκκινες πινελιές. Το νέο κουτι της Thermaltake θα έχει διαστάσεις 505,0 x 230,0 x 540,0 mm και θα ζυγίζει 8.74Kg και έρχεται σε δύο εκδόσεις με ή χωρίς side window.

Το νέο κουτί θα είναι εξοπλισμένο με 3 external 5.25'' bay, μπορεί να χωρέσει περιπου 7 σκληρους δίσκους των 3.5''. Τα πλευρικά τμήματα είναι έτσι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με σκοπό την απορώφηση των κραδασμών και την μείωση του θορύβου. Επίσης υπάρχει προσαρμοσμένη θέση για το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος του κουτιού.

Ακόμα διαθέτει stock σύστημα ψύξης με την παρουσία τριών ανεμιστήρων των 120mm, 140mm και 230mm στο πλευρικό μέρος του κουτιού. Τέλος είναι εφοδιασμένο με ένα I / O panel με ήχο, USB και eSATA εξόδους. Η τιμή του ανέρχεται στα 129,99$.

Thermaltake_Element_S_01.jpg

Thermaltake_Element_S_03.jpg

Thermaltake_Element_S_02.jpg

Link to comment
Share on other sites

αφου κανουν το καλο με το μεσα γιατι κανουν αυτην την ασχημια εξω??? τουλαχιστον να αρχισουν και αλλες εταιριες το μαυρο εσωτερικο ειναι πανεμορφο!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now