MetallicGR

Η Huawei στην IFA 2016 με δύο νέα Smartphones & ένα Tablet

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Huawei με δύο νέα smartphones & ένα tablet]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Στην αντεπίθεση η Huawei με δύο midrange smartphones και ένα premium tablet, στα πλαίσια της IFA 2016.

Τα δύο νέα Nova smartphones χαρακτηρίζονται από τη γνώριμη εμφάνιση που θυμίζει έντονα το Google Nexus 6P (ο ίδιος κατασκευαστής) ενώ έρχονται με mainstream hardware, premium κατασκευή, ικανοποιητικές επιδόσεις και χαμηλότερη τιμή απ' ότι άλλα flagship smartphones. Το απλό Nova διαθέτει κάμερα 12MP και οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p ενώ ενσωματώνουν τον ίδιο Qualcomm Snapdragon 625 επεξεργαστή καθώς και 3GB RAM, USB trype-C υποδοχή και αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η διαφορά με το Nova Plus έγκειται στη διαγώνιο της οθόνης του που φτάνει τις 5.5 ίντσες για όσους τη χρειάζονται, στον αισθητήρα των 16MP και στη μεγαλύτερη μπαταρία των 3,340 mAh (από 3,025mAh του απλού). Οι τιμές αυτών ξεκινούν από τα 399? και τα 429? αντίστοιχα.

Μαζί η Huawei παρουσίασε και ένα tablet το οποίο μοιράζεται την ίδια σχεδίαση με τα smartphones της ενώ τρέχει Android και έχει διαγώνιο οθόνης 8.4 ίντσες. Το MediaPad M3 όπως θα ονομάζεται έχει ανάλυση 2560 x 1600 pixels και βασίζεται στον ισχυρό επεξεργαστή Kirin 950 με 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία των 5,100 mAh υπόσχεται ικανοποιητική αυτονομία (κάτι που μένει αν διαπιστωθεί) και αρκετά υψηλές επιδόσεις. Το tablet συνοδεύεται από ακουστικά της AKG ενώ για τη ρύθμιση των ενσωματωμένων ηχείων η Huawei έχει επιστρατεύσει τη βοήθεια της Harman Kardon.

[img_alt=Η Huawei με δύο νέα smartphones & ένα tablet]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69197.png[/img_alt]

[img_alt=Η Huawei με δύο νέα smartphones & ένα tablet]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69196.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now