MetallicGR

Το 2017 το single player του Star Citizen

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το 2017 το single player του Star Citizen]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG] Το γνωστό project που τροφοδοτείται από τη κοινότητα με πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια, έχει έναν αρκετά φιλόδοξο στόχο για το 2017.

Μετά το KickStarter όπου και πρωτοεμφανίστηκε το 2012, το Star Citizen απέκτησε μέσα σε διάστημα τεσσάρων περίπου ετών μια αρκετά πιστή και φιλόδοξη βάση δεδομένων παρά τις υποσχέσεις των προγραμματιστών πως το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του το 2014. Με τις συνεχείς προσθήκες και την υποστήριξη της κοινότητας το project αναβαθμίζεται συνεχώς, οπότε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει να "προσφέρει" πολλά σε όσους το έχουν ήδη στη κατοχή τους. Πλέον αναφέρεται πως θα προστεθεί single player mode αλλά όχι πριν το 2017 κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει οριστεί κάποια στιγμή μέσα στο τρέχον έτος.

Αυτοί που περιμένουν έναν ολοκληρωμένο τίτλο, δε θα τον δουν μέχρι το 2017 όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες... εκ της διοικήσεως, δια στόματος Chris Roberts, του επικεφαλής του project σε συνέντευξή του στο GameStar.

[img_alt=Το 2017 το single player του Star Citizen]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69438.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now