MetallicGR

Νέο Tablet ετοιμάζει η Google με τη βοήθεια της Huawei

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο Tablet ετοιμάζει η Google με τη βοήθεια της Huawei]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η Huawei αναμένεται να βοηθήσει τη Google στο επόμενο tablet της, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει το Nexus 7 από το μακρινό 2013!

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη του νέου tablet ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, όταν θα παρουσιάσει και τα επόμενα smartphones της Pixel, που θα κατασκευάζει η HTC. Ο Evan Blass, γνωστός από τα leaks του στον κόσμο του Twitter δημοσίευσε μερικά από τα specs του επερχόμενου tablet. Όπως αναφέρουν οι συνήθως έγκυρες πληροφορίες του, θα έρχεται με οθόνη 7 ιντσών και 4GB RAM ενώ δε θα προκαλέσει εντύπωση εάν τρέχει τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 7.

Στο ίδιο event της 4ης Οκτωβρίου αναμένεται να δούμε και πολλά ακόμα gadgets και καλούδια από τη Google, όπως 4K Chromecast streamer, ένα Daydram View VR headset αλλά και τον ψηφιακό βοηθό για το σπίτι Google Home που θα βρεθεί "αντιμέτωπος" με τις αντίστοιχες προτάσεις της αγοράς όπως της Amazon.

[img_alt=Νέο Tablet ετοιμάζει η Google με τη βοήθεια της Huawei]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69442.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now