MetallicGR

$30 επιστροφή για κάθε GTX 970 αναμένεται στις ΗΠΑ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=$30 επιστροφή για κάθε GTX 970 αναμένεται στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Η αγωγή στην οποία έχουν προσέλθει αγοραστές της κάρτας γραφικών στην αγορά των ΗΠΑ αναμένεται να εγκριθεί τον Δεκέμβριο αναγκάζοντας έτσι την NVIDIA να διαθέσει $30 για κάθε πωληθείσα κάρτα.

Οι περισσότεροι θυμούνται το σκάνδαλο της NVIDIA σχετικά με τη μνήμη της GeForce GTX 970, μιας κάρτας που παρά το γεγονός ότι εφοδιαζόταν με 4GB φυσική μνήμη, δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει ολόκληρο το ποσό με το ίδιο bandwidth λόγω του ελαφρώς "κομμένου" πυρήνα σε σχέση με την πλήρη GTX 980 που χρησιμοποιούσε το ίδιο ποσό μνήμης. Η κοινότητα ανέδειξε γρήγορα το πρόβλημα και έτσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου με πρωτοβουλία των αγοραστών δημιουργήθηκε το site www.gtx970settlement.com για τους κατοίκους των ΗΠΑ.

Αντίστοιχες κινήσεις έχουν ξεκινήσει και για τους κατοίκους της Ευρώπης και για την πίστωση των $30 θα απαιτηθεί η απόδειξη αγοράς ή κατοχής της εν λόγω κάρτας γραφικών. Η απόφαση για την έγκριση της επιστροφής χρημάτων θα παρθεί τον Δεκέμβριο, σε μια υπόθεση που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2015.

http://www.hwbox.gr/news-vga/39436-updated-memory-bug-stis-nvidia-geforce-gtx-970-gpus.html

[img_alt=$30 επιστροφή για κάθε GTX 970 αναμένεται στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69882.png[/img_alt]

[img_alt=$30 επιστροφή για κάθε GTX 970 αναμένεται στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69864.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now