JC_Denton

H επίσημη δήλωση της XFX για τις εξελίξεις με την ATi και την nVIDIA !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54800e7c47443a.jpg[/WRAPLEFT]Θυμάστε την προηγούμενη μας είδηση περί της συνεργασίας της XFX με τις nVIDIA και ATi, την οποία έβγαλε το Fudzilla και προκάλεσε ένα μικρό "πανικό" στο διαδίκτυο. Σήμερα, η ίδια η εταιρεία, μέσω του Αντιπροέδρου της στο τμήμα πωλήσεων, Cy Brown, έδωσε μερικές νέες πληροφορίες επί του θέματος, ώστε να ξεκαθαριστεί το θολό τοπίο γύρω από τις συμφωνίες που έχει κάνει η εταιρεία.

Εμείς λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω όλη τη δήλωση του Cy Brown μεταφρασμένη, ώστε να μπορέσετε και εσείς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

----------------

Αγαπητοί αναγνώστες του Fudzilla,

Όπως θα έχετε σίγουρα ακούσει, η XFX ανακοίνωσε μια σημαντική εξέλιξη για την εταιρεία, μέσω της τεχνολογικής μας συνεργασίας με την AMD.

Εμείς κατασκευάζαμε κάρτες γραφικών για πολλά χρόνια τώρα και έχουμε δουλέψει με όλες τις μεγάλες εταιρείες καρτών γραφικών κατά τη διάρκεια των ετών και έχει ενεργά συμμετάσχει στην απίστευτη και υπέροχη πρόοδο και άνοδο της GPU - έτσι, ανέκαθεν είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε μεγάλη σχέση με την αποδοχή των νέων τεχνολογιών.

Όλοι εδώ στην XFX είμαστε ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις αυτές και μπορούμε να δούμε τα κέρδη από αυτό να έρχονται από όλες τις πλευρές, αλλά κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε το πλεονέκτημα στους πελάτες μας να μπορούν να διαλέξουν πραγματικά μεταξύ της αγοράς μια κάρτας γραφικών της nVIDIA ή της ATi, μια επιλογή η οποία όποια κι αν είναι, θα τους δώσει απλά την καλύτερη κάρτα γραφικών για τις ανάγκες τους, είτε αυτές είναι οι απόλυτες επιδόσεις είτε HD Video Transcoding.

Βέβαια, πολλοί από τους πελάτες της XFX δε θα περιμένουν τίποτα λιγότερο από την εταιρεία μας, εκτός από την κορυφαία ποιότητα που τόσα χρόνια τους προσφέρουμε. Έτσι, για να μην τους δυσαρεστήσουμε, υποσχόμαστε να διατηρήσουμε την ίδια ποιότητα υπηρεσιών και υλικών για τα προϊόντα μας, με απευθείας υποστήρικξ από τους XFX-perts και τους Graphic Masters μας, με τους οποίους είμαι ευτυχής να σας επιβεβαιώσω πως δουλεύουν μαζί μας πάνω στη σειρά "XXX" των καρτών μας, με εργοστασιακά υπερχρονισμένα προϊόντα, τα οποία καλύπτονται από πλήρη εγγύηση. Αυτό που σκοπεύουμε μάλιστα να κάνουμε, είναι να φέρουμε και λίγη από τη μαγεία μας και στις ATi GPU, οι οποίες και αυτές θα διαθέτουν την 5-αστέρων υποστήριξή μας.

Οι αναγνώστες του Fudzilla μπορούν βέβαια να περιμένουν όλα τα τελευταία νέα από τα προϊόντα μας, καθώς και το πως αυτά θα ανταπεξέλθουν στα διεξοδικά τεστ του Fudzilla, πολύ σύντομα...

Έτσι, εδώ φτάνουμε στο σημείο στο οποίο τονίζουμε ότι η συνεργασία μας με την nVIDIA θα παραμείνει όσο δυνατή όσο ήταν πάντα, με τα προϊόντα μας να αντανακλούν την αφοσίωση με την οποία πάντα είχαμε για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των αγοραστών μας.

Αναγνωρίζουμε ότι οι καιροί όσον αφορά την οικονιμία είναι δύσκολοι, αλλά εδώ ακριβώς είναι που η επένδυση σε νέες τεχνολογίες για καινούριες GPU έρχεται στο ζενίθ της, μιας και η εξέλιξη είναι αυτό το πράγμα που θα μας βγάλει από την κρίση, όπως και ο σωστός σχεδιασμός. Εμείς εδώ στην XFX ζούμε με αυτό το ήθος και θα προχωρήσουμε την τεχνολογία μπροστά, μιας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως πραγματικούς κατασκευαστές καρτών γραφικών.

Έτσι, με αυτή τη δήλωση εγώ και η XFX θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους σας μια φανταστική νέα χρονιά και επιθυμούμε πάρα πολύ να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε την γραφική σας εμπειρίας μέσα στο 2009.

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now