JC_Denton

SLi Patch από την EVGA για τους νέους τίτλους παιχνιδιών !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f956792.jpg[/wrapleft]H EVGA ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα Patch βελτίωσης του SLi, το οποίο ενεργοποιεί προσωρινά την υποστήριξη του SLi πάνω στις τελευταίες κυκλοφορίες και demo παιχνιδιών.

Όπως γνωρίζουν πολλοί PC Gamers, τα νέα παιχνίδια βγαίνουν κατά συρροή και αρκετές φορές μπορεί να πάρει μερικές εβδομάδες μέχρι η nVIDIA να βγάλει κάποιο driver για την υποστήριξη του SLi, κάτι που εξηγεί το γιατί πολλά νέα παιχνίδια έχουν το δικό τους αποκλειστικό driver όταν κυκλοφορούν.

Έτσι σαν αποτέλεσμα, η εταιρεία αποφάσισε να βελτιώσει όλα τα προβλήματα των προφίλ του SLi που βλέπουμε σε κάθε νέο demo ή παιχνίδι. Με την έκδοση αυτών των Patch η EVGA θα μπορέσει να προσφέρει υποστήριξη για τα τελευταία PC Games μια μέρα μετά, κυρίως προσθέτοντας το SLi σαν δυνατότητα ακόμα και για τις πιο νέες κυκλοφορίες.\

Σε αυτή την πρώτη έκδοση του Patch, αυτό θα ενεργοποιεί το SLi για το Necrovision Demo σε DirectX 10 όπως επίσης και στο Burnout Paradise. Η εταιρεία προτείνει τη χρήση των πρόσφατων GeForce 182.05 WHQL-candidate drivers, παρόλο που σύμφωνα με την EVGA το Patch θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά με όλους τους τελευταίους drivers της nVIDIA.

Τέλος, τα υποστηριζόμενα συστήματα για το Patch αυτό θα είναι τα Windows Vista 32 & 64bit, καθώς και τα Windows 7, ενώ η εταιρεία περιμένει να δει αν θα υπάρχει αρκετή ζήτηση, ώστε να βάλει στη λίστα υποστήριξης και τα Windows XP.

Link to comment
Share on other sites

η EVGA μονο πλεον παρουσιαζει "νεα" ουσιαστικα πραγματακια ή ειναι η ιδεα μου.

τι Μεγαλες εγγυησεις,τι Step Up,τι Voltage editors,τι backplates....

ηρθε και αυτο .

ο ανταγωνισμος κοιμαται.

Link to comment
Share on other sites

NVIDIA SLI Profile Update 2 Released

NVIDIA released its second SLI Profile Update, a software that patches the GeForce system drivers, updating and expanding the application-specific SLI profiles it comes with. In many cases, it adds to the list of applications that can utilize SLI for performance gains. This software is similar to the EVGA SLI Enhancement Patch, albeit being aimed at all NVIDIA GeForce users irrespective of graphics card manufacturer. The new SLI Profile Update adds SLI profiles for the following applications:

* Zero G

* Need for Speed: Shift

* Dreamkiller

* Biohazard 5

* Majesty 2

* Darkfall

* Time of Shadows

* Heroes of Newerth

In addition to that, it updates (improves performance) of existing profiles for Call of Duty: World at War, and Batman: Arkham Asylum.

DOWNLOAD: NVIDIA SLI Profile Update 2

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now