Pastelidis.n.s.

Xtreme Tuner για κάρτες γραφικών από την Galaxy

Recommended Posts

[wrapleft]http://img186.imageshack.us/img186/9206/43775721yq1.png[/wrapleft]To τελευταίο καιρό με την άφιξη νέων καρτών γραφικών από πολλές εταιρείες έχουμε και την άφιξη πολλών προγραμμάτων που προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες για τις κάρτες γραφικών. Με την σειρά της και η Galaxy ανακοίνωσε την διάθεση του νέο προγράμματος της με την ονομασία Xtreme Tuner το οποίο είναι διαφορετικό σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορουν.

Πιο αναλυτικά δίνει την δυνατότητα στους χρήστες που θα το επιλέξουν να τροποποιήσουν τις συχνότητες του πυρήνα της μνήμης και των shaders, τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, την δυνατότητα της αλλαγής του bios μέσα από τα Windows μία καινοτομία που μέχρι τώρα δεν υπήρχε σε κανένα πρόγραμμα και διάφορες ρυθμίσεις εφαρμογών. Είναι ένα πρόγραμμα που από οτι φαίνεται είναι πολύ βολικό καθώς ο κάθε χρήστης θα μπορεί να ελέγχει τα πάντα για την κάρτα γραφικών του μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ανταποκρίνεται σε όλες τις κάρτες γραφικών της NVIDIA και συγκεκριμένα στην σειρά ΝVIDIA GeForce. Να σημειώσουμε οτι η αλλαγή του bios με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να γίνει μόνο στις Galaxy κάρτες γραφικών. Το νέο αυτό πρόγραμμα έρχεται παρέα με άλλο ένα πρόγραμμα που έχει την ονομασία Magic Panel το οποίο φαίνεται να είναι αποκλειστικό για τα Galaxy προϊόντα και συγκεκριμένα για την Ασιατική αγορά.

67a.jpg

DOWNLOAD LINK

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα μπλεκεις με bios...και δεν ξερω/δεν μου εχει δειξει κανεις πως να το κανω βαζω στοιχημα πως θα τη διαλυσω τη καρτα με τοση γκαντεμια που κουβαλαω αυτη τη βδομαδα :$..

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι τιποτα κανεις bootable ενα φλασακι, χωνεις το bios μεσα και του λες να bootαρει απο το flashακι πληκτρολογωντας ορισμενες εντολες οι οποιες δινουν στο pc την κατευθυνση δηλαδη ποιο αρχειο να διαβασει

Link to comment
Share on other sites

Πώς βάζουμε το CD με τα windows και πατάμε F10 για να boot-άρει από αυτό να κάνουμε το format ? Ε φαντάσου ένα flash-άκι που του έχεις ήδη βάλει το bios μέσα ;) Από 'κει και πέρα είναι η ίδια διαδικασία (σχεδόν) :T: Όπως τα λέει ο Χρήστος, πολύ εύκολο :)

Link to comment
Share on other sites

Αν και το πιο πιθανό είναι ότι αφού βγήκε το πρόγραμμα, πάνω σε αυτό θα επέμβουν τα τζιμάνια και θα το κάνουν να δουλεύει για όλες τις nvidia και όχι μόνο τις galaxy.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now