Pastelidis.n.s.

Η Arctic Cooling ανακοίνωσε την νέα Accelero XTREME 4870X2

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f940fe4.jpg[/WRAPLEFT]H Eλβετική εταιρεία Arctic Cooling ανακόινωσε σήμερα την έναρξη κυκλοφορίας της Accelero XTREME 4870X2. Μια ψύχτρα για κάρτες γραφικών της ATI και συγκεκριμένα για την HD 4870X2 προσφέροντας την καλύτερη λύση στο θέμα ψύξης τέτοιων high-end καρτών γραφικών. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά της νέας ψύχτρας της Arctic Cooling παρατηρούμε ότι είναι εξοπλισμένη με 3 ανεμιστήρες των 92mm και 81cfm λειτουργώντας απο 1.000-2.000rpm αφαιρόντας αποτελεσματικότατα την θερμότητα από τις δυο GPU. Επίσης διαθέτει 8 heatpipes σε μεγάλο βαθμό την διάχυση της θερμότητας επιταχύνοντας την ψύξη με την ισχύ 320W. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Arctic Cooling η θερμοκρασία των GPU είναι 50C χαμηλότερη απο την θερμοκρασία που είχαν με την την stock ψύχτρα.

Η λύση που μας προσφέρει η Arctic Cooling είναι μια λύση η οποία όχι μόνο βελτιώνει τις επιδόσεις στο overclocking αλλά και επεκτείνει την δίαρκεια ζωής της κάρτας γραφικών. Οι τρεις ανεμιστήρες που διαθέτει είναι εξαιρετικά ήσυχοι καθώς προσφέρουν την ψύξη που χρειάζεται η κάρτα γραφικών με τον λιγότερο παραγόμενο θόρυβο. Η νεα Accelero XTREME 4870X2 έρχεται με 6 χρόνια εγγύηση και αναμένεται τέλος Μαρτίου στην τιμή των 53,95? (χωρίς ΦΠΑ) και στα 68,30? (με ΦΠΑ).

Παρακάτω θα δείτε έναν πίνακα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νεας Accelero XTREME 4870X2:

ac4870x23180209.jpg

Οι επιδόσεις τηςAccelero XTREME 4870X2:

ac4870x22180209.jpg

Εικόνες από την Accelero XTREME 4870X2:

ac4870x2180209.jpg

ac4870x21180209.jpg

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Πιστευω αυτο ειναι γ@μ@το νεο... ;P..

Τρομερη ψυκτρα-τερας..

Αλλα ποναει λιγο η τιμη.. 63 ευρω ? :o..

Η κάρτα που έχει κοντά ενα 500 άρικο (χοντρικά) δεν πονάει ?

Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα που έχει κοντά ενα 500 άρικο (χοντρικά) δεν πονάει ?

Αλλο μια καρτα...και αλλο μια ψυκτρα για την καρτα...

Η ψυκτρα δεν σου παιζει παιχνιδια...η καρτα ομως ? γιαυτο την πληρώνεις ακριβά...

Link to comment
Share on other sites

Αλλο μια καρτα...και αλλο μια ψυκτρα για την καρτα...

Η ψυκτρα δεν σου παιζει παιχνιδια...η καρτα ομως ? γιαυτο την πληρώνεις ακριβά...

Εαν κανει δουλεια και ισχυουν αυτες οι θερμοκρασιες που γραφουν οι πινακες η ψυκτρα ειναι φοβερη σε αποδοση και φθηνη γι'αυτα που προσφερει!

63 ευρω ψυκτρα με αυτα τα χαρακτηριστικα για μια καρτα αυτης κατηγοριας ειναι πολυ καλη τιμη....:T:

Ασε που η τιμη της καρτας σε 2-3 μηνες θα εχει πεσει στα ταρταρα,ενω μια καλη ψυκτρα ή ενα καλο μπλοκ αφενως το αγοραζςεις για συγκεκριμενη δουλεια και αφετερου σου μενει και για μελλοντικες αναβαθμισεις

Link to comment
Share on other sites

Παντως εγω την εφερα απο Σουηδια πριν απο μερικες μερες, την εγκατεστησα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. 47 βαθμους σε idle και 52 μετα απο 2 ωρες crysis warhead με ολα στο full. Και ολα αυτα με τους ανεμιστηρες στις εργοστασιακες ταχυτητες. Ειναι τελειως αθορυβη ακομα και οταν τους βαζεις στο 100%. Αλλα εκει δεν κερδιζεις και πολλα πραγματα. 43 βαθμους σε idle και 51 μετα το crysis.

Link to comment
Share on other sites

Ναι δυστηχως το crossfire το ξεχνας πρακτικα μιας και πιανει 2 1/2 slot πλεον.Αλλα κανει τοσο καλη και αθορυβη δουλεια που το προσπερναω, οπως επισης και το οτι ειναι κακασχημη.Επισης ειναι και αισθητα πιο ελαφρια απο την εργοστασιακη.Το μονο που δεν εχω τσεκαρει μεχρι στιγμης ειναι οι θερμοκρασιες των vrm για τις οποιες ακουγονται παραπονα στο ιντερνετ. Παντως για καλο και για κακο εκτος απο τα patches που παρεχει η ac χρησιμοποιησα και AS5 σε ολες τις επιφανειες εφαρμογης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now