GoriLLakoS

Foxconn X58 Flaming Blade Pictured

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42855429cb.jpg[/WRAPLEFT]Φαίνεται πώς μετά την ανακοίνωση της Foxconn Bloodrage τον περασμένο Δεκέμβριο και της Foxconn Bloodrage GTI τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η Foxconn αθόρυβα πέρασε σε μια ενδιάμεση έκδοση της παραπάνω μητρικής, αυτήν την φορά με ονομασία Flaming Blade !

Οι πρώτες φωτογραφίες της ολοκάινουριας ακυκλοφόρητης Foxconn Flaming Blade γίνανε γνωστές στο διαδύκτιο μέσα απο το Ιαπωνέζικο Blog "AKIBA PC Hotline" !

Το PCB της νέας μητρικής φαίνεται πώς είναι ανασχεδιασμένο, τα υλικά έχουν επανατοπεθηθεί σε διαφορετικά μέρη και τα χρώμματα έχουν επίσης αλλάξει σε μερικά απο αυτά ! Ξεκινώντας απο την περιοχή του επεξεργαστή,φαίνεται πώς τροφοδοτείται μέσα απο απλά chokes φερρίτη αντίθετα με τo PWM σύστημα τροφοδοσίας της Bloodrage και το ημι-ψηφιακό της Bloodrage GTI !

Οι μνήμες παίρνουν τροφοδοσία απο ένα 2-Phase κύκλωμα αλλά τα Ram Slots παραμένουν στον αριθμό 3 !

Αντί για 4x X16 PCI-Express Connectors που έχουν οι άλλες δύο εκδοχές της Bloodrage, η Flaming Blade έχει μόλις 2 , αλλά έχει προστεθέι άλλη μία PCI-E x4 !

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, υπάρχει ορατή αλλαγή στο μέρος που έχουν τοποθετήθεί οι connectors και τα headers καθώς και το κόκκινο χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί πολύ λιγότερο απο τις προηγούμενες εκδόσεις, κάνοντας όλες τις PCI-E και Ram Slot όλα μάυρα ! Η Sonar X-Fi κάρτα ήχου έχει αφαιρεθέι και στην θέση της έχει μπέι μία onboard κάρτα ενώ οι connectors του back-panel παραμένουν οι ίδιοι !

Σύμφωνα με την πηγή μας, η νέα Foxconn Falming Blade θα κοστίζει κοντά στα $200 με $220, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ! Ίσως την δούμε στην πασαρέλα της Cebit !

Μια φωτογραφία της Foxconn Bloodrage :

5499d85559435a.jpg

και της Foxconn Bloodrage Flaming Blade :

5499d855575b1e.jpg

5499d855584d50.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now