George_o/c

H Sharkoon αποκαλύπτει ένα νέο Gaming Mouse, το FireGlider !

Recommended Posts

[wrapleft]http://img24.imageshack.us/img24/4929/sharkoonlogo.jpg[/wrapleft]H Sharkoon προσθέτει άλλο ένα μέλος στην Rush gamer line της, το νέο, υψηλής ποιότητας FireGlider Gaming Mouse ! Πρόκειται για ένα mouse με καθαρά εργονομικό σχήμα, 6 προγραμματιζόμενα buttons, σύστημα ρύθμισης του βάρους και φυσικά πολύ όμορφη εμφάνιση ! Οι φλόγες που καταλαμβάνουν όλο το πάνω μέρος προσθέτουν στο mouse πολύ στυλ και συνάμα το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα. Φυσικά από ένα τόσο υψήλης ποιότητας προϊόν δεν θα μπορούσε να λείπει το μαύρο thumb pad το οποίο δίνει απεριόριστη ελευθερία στο χρήστη, αφού το mouse όχι μόνο δεν γλιστράει, αλλά παραμένει εκπληκτικά σταθερό ακόμα και σε περιπτώσεις lan parties που τα mouse παίρνουν φωτιά ! Η μέγιστη ανάλυση που δύναται να λειτουργήσει ο αισθητήρας ADNS-6010 με τον οποίο η Sharkoon το έχει εξοπλίσει, είναι 3600 DPi (7080 FPS !), ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να αντέξει απροβλημάτιστα ταχύτητες μέχρι και 20 Gs ! Το refresh rate όπως ήταν αναμενόμενο αλλάζει ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη από 600 μέχρι 3600 DPI. Μάλιστα ο χρήστης γνωρίζει την ανάλυση στην οποία "τρέχει" το mouse ανά πάσα στιγμή, μέσω των πολύχρωμων LEDs.

74a.jpg

Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της ρύθμισης βάρους στο mouse, οι απανταχού gamers μπορούν να προσαρμόσουν το βάρος του mouse ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός ή τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Κάνοντας χρήση επτά μεταλλικών βαριδίων, το βάρος κυμαίνεται μεταξύ 118 και 135 γραμμαρίων. Με το software που ο αγοραστής θα βρει μες στην συσκευασία μπορεί να ρυθμίσει και τα 6 προσφερόμενα κουμπιά (6 χωρίς το scroll wheel) για μεγαλύτερη ευκολία όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και σε καθημερινές λειτουργίες του PC. Το FireGlider είναι κατάλληλα επανδρωμένο με αρκετή cache (1.8 MB cache), συνδέεται μέσω USB και υποστηρίζεται από τα Windows 2000, XP και Vista. Όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν σύντομα την δυνατότητα να αγοράσουν το FireGlider, με προτεινόμενη retail τιμή 25? μόλις !

fireglider_1.jpg

fireglider_2.jpg

rushmouse.jpg

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Me αριστεροχειρας.

So οσο και να σκιζονται αυτο δε το αλλαζω :P

Παντως τη sharΚoon την ειχα υποψη μου μονο για φτηνα ανεμιστηρακια και αλλα τετοια τζατζαλα :P

Και καλά κουτάκια έχει, κάτι φθηνά φθηνά μούρλια :P

Γιώργη δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά 45? για mouse δεν τα δίνω :D

Link to comment
Share on other sites

Εγω παλι δε δινω για keyboard (που κυκλοφορουν στο ελλαντα).

Εχω παραγγειλει ενα Cherry απο Γερμανια... ειδωμεν :P Θα το ριβιουάρω κιολας αν εχω χρονο.

Παντως αυτο, για βατραχοπεδιλο καλο φαινεται :P (εχει και τα βαριδιακια του, και ολα).

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αυτό με τα βαρίδια το θεωρούσα πάντα υπερβολή ... Είναι ο άλλος καμμένος και έρχεται με το Puk να χτυπήσει τον Veno ... Του βγάζω stings, κάνω και μια ulti ενώ ταυτόχρονα συνεχίζω να τον χτυπάω και πέφτει ... και ακούγεται μία φωνή μέσα στο theweb ... ρε λακαμά (reverse :P) geoska σε είχα ρε, αλλά έφταιγε το mouse - μου έκανε κάτι περίεργα ... Εγώ του φταίω που είναι n00b-ας δλδ ? :D

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Αυτό εδώ:

shop_mouse_microsoft_intellimouse_1-0_white.jpg_big.jpgmicrosoft-intellimouse-optical-ps2-usb-black-3-pack-oem-n50-00009-l.jpg

Είναι το καλύτερο gaming mouse για FPS και DotA-style παιχνίδια imo. Με τα κατάλληλα patches κιόλας, για το ανέβασμα των dpi, το ποντικάκι αυτό σκοτώνει, γιατί είναι πανάλαφρο και απόλυτα εργονομικό.

Αν κάποιος βέβαια θέλει κάτι πιο "wow", το ΜΧ518 παίρνει. Ούτε G5 με βαρίδια ούτε τίποτα. Κι αυτό εργονομικό, σχετικά ελαφρύ, αλλά λιγότερο ανθεκτικό δυστυχώς από τα MS.

Ο καλός ο παίχτης, με ότι ποντίκι κι αν τον βάλεις, καλός θα παραμείνει. Όσοι τα βάζουν με τα ποντίκια/πληκτρολόγια, συνήθως έχουν τάση προς noobάδες (υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που όντως φταίνε, με πλήκτρα που κολλάνε, καλώδια που δεν κάνουν σωστή επαφή, κτλ - αλλά είναι λίγες).

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα εμένα Zorz μου έχει τύχει να μπερδευτώ και να πατήσω σε κρίσιμη στιγμή wrong hotkey ... Αλλά ποτέ δεν είπα ότι εεεεε μου φταίει το keyboard/mouse ... Ειδικά αναφορικά με τα hotkeys, ας είχα το νου μου ... Τέσπα ας σταματήσουμε εδώ, γιατί στον διαγωνισμό του theweb βγήκα 18ος από τους 100 τόσους ... το κεφάλι μου έφταιγε όμως ... τέσπα :D

Link to comment
Share on other sites

Γενικωτερα ολα τα περιφεριακα τις Logitech εχουν πολυ καλη ποιοτιτα. τωρα για το συνγκεκριμενο ..?!?! αν δεν το "χουφτοσεις" τι να πεις παντος ειναι ομορφο.

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω το G5 και πιστευω ειναι το καλυτερο ποντικι για gaming.....!!!Προσωπικα με βολευει απιστευτα σε ολων των ειδων τα παιχνιδια....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now