Pastelidis.n.s.

H ASUS προετοιμάζει την High-End Non-Reference HD 4890 !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f944693.jpg[/wrapleft]Οι μέρες λιγοστεύουν μέχρι την ανακοίνωση της νέας κάρτα γραφικών της ΑΤΙ<o></o> την HD Radeon 4890 η οποία όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες δρομολογείται στις αρχές Απριλίου και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου. Τα στοιχέια, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα της ανακοίνωσης της πολυαναμενόμενης HD Radeon 4890, αρχίζουν και συσωρεύονται. Μαζι με αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες των νέων HD Radeon 4890. Στο παιχνίδι της νέας κάρτας γραφικών εντάσσεται και η ASUS και από ότι φαίνεται σύμφωνα με τα τελευταία νέα πρόκειται να λανσάρει την εν λόγω καλύτερη HD 4890 σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Να αναφέρουμε ότι δεν είναι γνωστό ακόμα αν η νέα κάρτα γραφικών της ASUS θα είναι μέλος της οικογένειας MATRIX ή ένα ''TOP'' μοντέλο, αλλά οι πιθανότητες κλείνουν προς στην πρώτη στην οικογένεια MATRIX.<o></o>

<o>

</o>

Παρακάτω θα δείτε το non-reference PCB της νέας HD Radeon 4890:

<o>

</o> 27a.jpg

<o>

</o> <o>Τεχνικά Χαρακτηριστικά:</o>

<o></o>

  • <o></o>100% δdigital PWM design, κάτι που υποστηρίζεται απο ήδη από το non refernece PCB, αλλά ενισχύεται από μια μικρή αλλαγή σχεδιασμού από την ASUS.

  • Είναι εξοπλισμένη με 6+2 phase power circuit, κάτι που ελέγχεται από δύο ανεξάρτητους VRM controller chips, η GPU μπορεί να ελέγχεται από τον χρήστη με το ανάλογο software το οποίο επιτρέπει και την αύξηση της τάσης που δέχεται ο πυρήνας μέχρι και 1,4V.
  • Η ASUS πρόσθεσε τον καλύτερο σε ποιότητα τρόπο ελέγχου των τάσεων που θα δέχεται η κάρτα, χάριν στον υψηλής πυκνότητας ML πυκνωτή της Fujitsu, ο οποίος διευκολύνει τις συνθήκες για την επίτευξη ακόμα χαμηλότερου ESR, ενώ είναι ο πλέον κατάλληλος για ψηφιακά PWM κυκλώματα (η "καθαρότερη" ισχύς να φτάνει στην GPU)

  • Σύμφωνα με την ASUS ο πυρήνας αναμένεται να τρέχει με συχνότητα των 900MHz και η μνήμη τύπου GDDR5 στα 1000MHz.
  • Θα διαθέτει ένα non-reference high-performance cooler το οποίο δεν απεικονίζεται προς το παρόν.

Με τις δυνατότητες που διαθέτει η νέα HD Radeon 4890 της ASUS μπορούμε να πούμε ότι θα είναι η πιο ακριβή σε αυτές τις σειρές, έχοντας τιμή τα 249.99$. Περισσότερα χαρακτηριστικά περιμένουμε τις επόμενες ημέρες καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ''μεγάλη μέρα'' της ανακοίνωσης.

27b.jpg

27c.jpg

<o></o>

Link to comment
Share on other sites

Παντως πολυ τακτοποιημενο PCB κατι που δεν συνηθιζεται...

@JC_Deston: Το ρευμα απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη θα πηγαινει σφαιρα...:hehe:

Ε όχι ρα, έχεις δει εσύ κάνα τελείως μα τελείως χίμα PCB ? :P Εγώ ποτέ :hehe:

Αυτό με το ρεύμα γιατί δεν το κατάλαβα ... ? :que:...

Link to comment
Share on other sites

Ραααα άμα δίνει τη δυνατότητα μέσω software modding να δίνεις και 1.4V, θα δούμε πολύ υψηλά clocks ! :eek:

Όσο για αυτό με το ρεύμα από τη μία πλευρά στην άλλη κατάλαβα ... hipro @ multirama + Gainward 4870X2 crappy voltage regulation :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now