esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Πάνω που είχα γίνει καλά (5 Αυγούστου με είχε πιάσει πάλι), μάλλον με πείραξαν πάλι τα air-condition. Τώρα έχω και 37.8 (δέκατα) οπότε ξέρεις είμαι έτσι λιγάκι ζαλισμένος :D Αύριο θα κατέβω πάλι στο γιατρό να μου γράψει και εισπνοές ;)

Link to comment
Share on other sites

Άντε περαστικά...αν και θα έλεγα να πάρεις 2 ponstan και να πέσεις για ύπνο μέχρι αύριο για να γίνεις καλά και άσε τους γιατρούς να λένε. Για κάτι τέτοια δεν έχω πάει σε γαιτρό τα τελευταία 5 χρόνια (πάντα θα μου έλεγε βρογχίτιδα) και θα μου έδινε μυστήρια φάρμακα.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα!για να μην την σπασω,πηρα αυτη την θηκη απο το πλαισιο: Raidsonic Icy Box HDD Case 3.5 Sata to USB 3.0 Black Aluminum (IB-318STU3-B) - Accessories Σκληρών Δίσκων - plaisio.gr

και μου λενε οτι δεν εχουν εγκαταστησει τα drivers στον υπολογιστη μου..!την πρωτη φορα που το εβαλα δουλεψε..!και στο λαπτοπ δουλευει κανονικα..!τι παιζει,ας βοηθησει καποιος!!!:P

edit: στις usb3 της μητρικης μονο δεν παιζει,στις αλλες το βαζω και παιζει,αλλα λειψα..!!μια φορα μου εβγαλε και μπλε οθονη..!στις κιτρινες θυρες usb αυτο..!ανοιγουν και κλεινουν τα λαμπακια του πληκτρολογιου οταν το συνδεω στις usb2 (κιτρινες!)..:( τι να κανωωω?!

Link to comment
Share on other sites

αυτο μου βγαζει..παρακαλω βοηθειααααα!!!εχω τα παντα μεσα στον σκληρο και δεν παιζει!!καπου ειδα να το βαλω σε ahci mode η καπως ετσι αλλα δεν μπουταρει καν το πισι ετσι..:( ολα αυτα στπ συστημα της υπογραφης..!ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Χωρίς τίτλο.jpg

Χωρίς τίτλο.jpg

Χωρίς τίτλο.jpg

57fd07d047ab5_.jpg.3a135f32808d34fbf48ca

Link to comment
Share on other sites

Βάζε τα στο εσωτερικό αυτά Nord. Επίσης σου έχει "lockάρει" η μητρική... Δεν είναι ακριβώς lock αλλά είναι πρόβλημα. Κανονικά έπρεπε να δείχνει 100MHz bclk sharp μέσα στα Windows. Το είχα πάθει και εγώ 2 φορές με την GD65 και ήθελε bios reflashes για να στρώσει. Λειτουργεί κανονικά απλά δεν δίνει σωστό CPU/RAM/bclk frequency. Και αν πας από Control Center σου δείχνει 100MHz, οπότε πρέπει να το ανεβάσεις στα 100.2 για να έχει πραγματικό 100ΜΗz μες στα windows.

Πάω τώρα γιατί ανέβηκε ο πυρετός και πρέπει να ξαπλάρω.

Link to comment
Share on other sites

Το έχω δοκιμάσει αυτό μια φορά. Πήγα στον γιατρό πολύ χειρότερα και μου έδωσε 1000άρα αντιβίωση - ήταν το ρεκόρ μου. Μην ξεχνάς ότι εσύ δεν καπνίζεις ;)

Να μια λαμπρή ευκαιρία να κόψεις το βρωμοτσίγαρο μια για πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now